Compricer · Publicerad 5 sept

Är du den i gänget som alltid pratar lite för mycket? Lyckas du alltid få som du vill, oavsett om det handlar om restaurangval eller vilken film ni ska se? Är du den som alla ringer till för att få goda råd? Då låter det som att du är en säljare ut i fingerspetsarna och vi kan ha nästa utmaning för dig!

Vi söker just nu säljare till vår elavdelning. I rollen tar du kontakt med kunder som jämfört elavtal hos compricer.se. Du ger dem sedan professionell rådgivning och hjälper dem att hitta ett bättre elavtal, både till innehåll och pris. Tjänsten är helt gratis för våra kunder och din uppgift är att se till att de sparar så mycket pengar som möjligt! Varför betala mer om man inte behöver?

Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team om cirka 10 personer. Alla jobbar hårt för att nå sina mål, men har samtidigt kul med varandra - både på och utanför jobbet. Du får en gedigen introduktionsutbildning inom elkunskap och alla verktyg du behöver för att lyckas. Vidare erbjuder vi:
  • En förmånlig provisionsmodell - vi tycker att goda prestationer ska löna sig
  • En chans att arbeta med en otroligt tacksam produkt, där du faktiskt hjälper våra kunder till bättre privatekonomi
  • En plats i ett härligt och positivt gäng. Vi tror på att vi presterar bättre om vi samtidigt har roligt tillsammans. Hos Compricer finner många vänner för livet!
  • Friskvårdsbidrag om 4000kr/år
Vi sitter i helt nya lokaler mitt i city! Sedan 2013 är Compricer en del av Schibsted Media Group med systerbolag så som Blocket, Aftonbladet och Lendo - för rätt person finns det därmed goda chanser till karriärutveckling.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser att du är social och trivs med att ha kundkontakt. Din kommunikativa förmåga är stark och du har ett inre driv och vill fortsätta utvecklas. För att trivas i rollen bör du motiveras av att arbeta mot tydligt uppsatta mål och tycka det är roligt att själv kunna påverka din lön. Har du dessutom erfarenhet av telefonförsäljning sedan tidigare, så är du helt klart den vi söker!

Kom och jobba med oss!

Är du den vi söker? Skicka då in din ansökan direkt! Vi kommer återkoppla på din ansökan i samband med sista ansökningsdag. På slutkandidater i processen genomförs en bakgrundskontroll.

Sökord: elsäljare, försäljning, elavtal, säljare, account manager, sales, sälj, el, energi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Compricer grundades år 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer. Idag är vi Sveriges största jämförelsetjänst och hjälper varje månad tusentals svenskar till bättre privatekonomi. Vi jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.

Vi är i dagsläget cirka 130 anställda hos Compricer och sitter tillsammans i ljusa och moderna lokaler belägna i centrala Stockholm. Sedan hösten 2013 är Compricer en del av Schibsted Media Group med systerbolag så som Blocket, Aftonbladet, Lendo, Prisjakt och SvD.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga