Conventus Communications AB · Publicerad 12 dec

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med försäljning, gärna inom print- eller digital försäljning B2B. Du ska lockas av tanken på att få vara med och driva upp ett nytt affärsområde och att på sikt kunna ta en större roll i företaget.
Vi vill att du har erfarenhet av försäljning B2B, gärna inom mediabranschen och med goda resultat.
Du bör vara driven, kreativ och gilla att arbeta mot uppsatt budget. Viktigast är att du har en säljande personlighet och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Drivas av att göra affärer och ha lätt för avslut.

Tjänsten:
I din roll som Account Manager kommer du att företräda ett av våra branschmagasin samt tillhörande sajter. Arbetet sker från vårt kontor vid Stureplan och du arbetar via telefon, genom företagsbesök, mässor och konferenser. Du kommer att kontakta nya potentiella kunder samt få ta del av vår redan upparbetade kundstock.

Vi erbjuder dig:
Conventus Media House erbjuder dig en rolig och utmanande tjänst med korta beslutsvägar, goda intäktsmöjligheter och chans att utvecklas inom företaget till en mer ledande roll. Företaget erbjuder individuell lönesättning och en fördelaktig fast lön, provisionsmodell och bonusnivåer. Tjänstedator samt telefon får du vid anställning.
Du kommer vara en del i vårt härliga team med kollegor i varierande åldrar och med stor arbetsglädje och kreativitet. Vi sitter i ljusa moderna lokaler ett stenkast från Stureplan i Stockholm.

Tillträde så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan redan idag!
amanda.bergman@conventusmedia.se

Digital Sales, digital försäljning, account manager, KAM, media, webbförsäljning, projektledare, säljare, mediasäljare, säljledare, medie, innesäljare, säljare, säljande projektledare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Idag är Conventus en heltäckande mediekoncern och ett komplett mediehus med fem dotterbolag under moderbolaget, Conventus Media House AB, med säte i Stockholm. Conventus står bakom starka varumärken med hög andel egenproducerat redaktionellt material som Aktuella Byggen, Nordisk Energi, Nordisk Infrastruktur, Nordisk Industri, Nordisk papper & Massa, Modern Interiör, med flera tidningstitlar, alla med många år bakom sig som ledande branschmedia. Conventus är även specialiserat på att skapa träffsäkra bilagor och företagstidningar tillsammans med helhetslösningar för företagen inom området Custom Publishing, en service som växer inom koncernen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga