Conventus Communications AB · Publicerad 8 aug

Vi expanderar stort och söker dig som vill vara med och utvecklas med oss! Vi har 4 platser som ska tillsättas i vår nya grupp där du kommer att arbeta som säljare för ledande branschmagasin och expansiva Internetportaler för näringslivet. Vi ser det som ett stort plus om du har erfarenhet av att sälja i print eller digitalt. Vi vill att du har egen drivkraft och affärssinne, samt att du tycker om att sälja i högt tempo och drivs av att nå uppsatta mål. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen för dig som vill utveckla och driva projekt. I jobbet ingår att representera på mässor, sälja på kundbesök och framförallt bearbeta olika branscher B2B från kontoret vid Stureplan.

Viktigt är att du älskar att göra affärer och brinner för att erbjuda våra produkter på marknaden.

Conventus Media House AB är en mediakoncern som idag satsar stort på digital utveckling. Företaget expanderar nu stort inom internetbaserade branschportaler och producerar egen web-tv för näringslivet, bl.a. på mässor.

Lönen består av en fast och en rörlig del samt generösa bonussystem. Tjänsterna ska tillsättas omgående. Till rätt person kan vi erbjuda ett mycket spännande , lönsamt och utvecklande arbete.

Conventus Media House är ett av Sveriges ledande Mediabolag. Vi är idag ca 40 personer med kontor invid Stureplan i Stockholm.

Besök oss gärna på www.dagensnäringsliv.se och www.conventusmedia.se

Skicka ditt cv med personligt brev + foto till Amanda.bergman@conventusmedia.se eller tel 0768868112. Intervjuer sker löpande.

Sökord: Mediasäljare Digital Försäljning Account Manager Key Account Manager Innesäljare Annonsförsäljning Print
+ Läs mer om jobbet