Coor Service Management · Publicerad 17 sept

Vill du leda vårt team inom IT-drift och mjukvaruutveckling för Coors säkerhetslösningar? Coor Säkerhet är en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp av experter och specialister inom säkerhet. Nu söker vi dig som vill bli en nyckelspelare i våra leveranser av säkerhetstjänster till några av Sveriges största bolag.

Om rollen

Som gruppchef för IT-drift och mjukvaruutveckling kommer du att leda ett team på 10 personer med hög kompetens inom server- och applikationsdrift, mjukvaruutveckling och IT-projektledning. Teamet levererar server- och applikationsdrift inom fysisk säkerhet till några av Sveriges största bolag.

Din roll som gruppchef innebär att:
  • Stötta och utveckla teamet och säkerställa rätt kompetens
  • Ta fram och implementera effektiva arbetssätt och processer
  • Bygga en stark relation till slutkund och ansvara för teamets leveranser
  • Följa upp ekonomi och skapa kostnadseffektivitet
  • Driva utveckling av våra mjukvarubaserade tjänster
Som gruppchef kommer du ingå i ledningsgruppen för Coor Security Center. Du kommer också arbeta tätt ihop med chefer och tekniker i resten av Coor Säkerhet för att uppnå en god helhetsleverans till kunden.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen tror vi att du är en driven person som är tycker om att skapa ordning och reda. Du är bra på att leda och motivera din personal och har lätt för att skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du är lösningsorienterad, har god analytisk förmåga och tycker om att leda förbättringsarbete.

I ditt arbete är du van att själv prioritera och ta ansvar. Du är en serviceinriktad och flexibel lagspelare. Du är strukturerad, noggrann, stresstålig och proaktiv med helhetssyn.

Din bakgrund

Du arbetar inom IT-drift eller mjukvaruutveckling och har en högskoleutbildning inom relevant teknikområde som bas. Chefsroll med personalansvar är meriterande men du kan också ha jobbat som projektledare. Du har haft kundansvar och är van vid att omvandla kundens behov till lösningar. Du har erfarenhet av att tolka avtal och ekonomiuppföljning.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du kan Officepaket och har god vana av att skriva rapporter, utföra analyser, och ta fram presentationer. Erfarenhet av agila arbetssätt är meriterande.

Ansökan

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid eventuella frågor kontakta rekryterande chef Max Lindstedt på max.lindstedt@coor.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare , IT-Chef

Inga fler liknande jobb tillgängliga