Coor Service Management · Publicerad 1 feb

Som VVS montör hos Coor - och vår kund Stockholm Exergi, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande VVS frågor. Stockholm Exergi vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, underhåll, reparationer och installationer samt medverka vid olika projekt.

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Inom denna specifika arbetsplats arbetar vi med fortlöpande utbildning inom området el och energibesparing. Vi kommer även att se till att du som medarbetar löpande får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:
  • Att avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar
  • Rondering, tillsyn och skötsel
  • Felavhjälpande underhåll, såsom byte av ventiler, pumpar och andra kritiska komponenter
  • Planerat underhåll men även utföra akuta reparationer/åtgärder t.ex. rensa avlopp
  • Att installera ny utrustning hos kund.
  • Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa VS-systemens funktion
  • Bistå med driftkunskaper
  • Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet
Vad söker vi

För att arbeta som VVS-montör hos oss, ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik och utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VVS-system, gärna flera års erfarenhet från industrin. Du har en gymnasieutbildning inom VS eller motsvarande.
Du är van vid att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter och som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad

Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Ansökan skickas inom med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta anställande chef via e-mail lotta.pettersson@coor.com eller laila.beckman@coor.com

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.

Inom Coor Fastighet och Säkerhet i Stockholm/Mälardalen som denna rekrytering avser är vi ca 100 medarbetare.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga