Coursio · Publicerad 7 dec

Är du en stjärna på att utveckla kundrelationer? Trivs du med att driva kundrelaterade projekt? Vill du arbeta med innovativa företag i en kreativ arbetsmiljö mitt i centrala Stockholm? Då är detta en tjänst för dig! I arbetet hjälper du kunder att bli framgångsrika genom användningen av företagets unika produkt inom utbildningar online.
Varmt välkommen med din ansökan!

Dina ansvarsområden

Du arbetar tillsammans med företagets grundare i den löpande verksamheten och är ansvarig för det som kommer göra att bolaget tar nästa steg - dvs hur företagets kunder skalar sina intäkter via företagets plattform.

Du kommer att ansvara för utveckling av samarbetet med samtliga av företagets samtliga kunder, där du hjälper kunderna att bli så framgångsrika som möjligt i användningen av företagets produkt. Det innebär ett samarbete med i princip alla i teamet internt, samt ett arbete nära både kunder och produkten.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
  • Etablera och utveckla relationen med befintliga kunder t e x genom strategiarbete, affärsanalyser och kontinuerliga kunduppföljningar
  • Introducera och utbilda kunder i hur man bäst arbetar med produkten
  • Leda supportarbetet för både dina kunder och slutanvändare, vilket innefattar kontakter med utvecklingsteamet internt angående tekniska frågor från användare
  • Ansvara för rapportering, analyser, uppföljning och budgetering för dina kunder
  • Driva kundrelaterade projekt, te x projektleda och ge stöd i produktionen av utbildningar.
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har minst gymnasium samt en påbyggnadsutbildning inom projektledning, försäljning eller ekonomi. Du har minst två års erfarenhet från en kundorienterad och affärsdrivande roll, exempelvis som kundansvarig eller projektledare. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du en lagspelare med en god kommunikativ förmåga. Du är lösningsorienterad och driven. Du tar ansvar för ditt arbete och har förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Du är en stjärna på att utveckla relationer/samarbeten med kunder och brinner för att skapa nya affärsmöjligheter för kunderna och se deras affär växa.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga