DAFA · Publicerad 10 sept 2021

Nu har du chansen att jobba på ett företag där man drivs av kärnvärden som passion, ansvar och vi får saker att hända!
DAFA är under stark tillväxt och nu ges möjligheten att vara med och bidra till en fortsatt spännande resa. Vi erbjuder en roll som Account Manager där vi söker dig som vill jobba självständigt under parollen ”frihet under ansvar” och som drivs av att göra affärer.

Placeringsorten är flexibel då du utgår från ditt hemmakontor, och det är önskvärt att du bor någonstans i Mellansverige.

Få av våra produkter är standard, och därför kommer du i ditt samarbete med kunder och kollegor att utarbeta kundspecifika lösningar. Du kommer därför att jobba nära kundernas olika avdelningar som till exempel Utveckling, Inköp och Kvalitet. Du skall därför trivas med den typen av aktivt samarbete där man ”går den extra milen” i strävan att förstå kundernas behov i detalj. Bland våra kunder finns världsledande företag och deras underleverantörer.

Detta förväntar vi oss av dig

Som person är du proaktiv, har eget driv och stor initiativförmåga. Det krävs att du är strukturerad. Du har en förmåga att navigera mellan tekniska detaljer och helhetslösningar likväl som relationer och människor. Förmågan att bygga långsiktiga relationer och förtroende är avgörande för att lyckas.

Utbildning/erfarenhet
  • Du är ingenjör eller har motsvarande kunskaper, och ett stort tekniskt intresse
  • Eventuellt ekonomisk utbildning eller motsvarande kunskaper
  • Erfarenhet av nykundsförsäljning
  • Du har kunskap och ett par års erfarenhet av teknisk försäljning
  • Gärna systemvana så som Microsoft Axapta
  • Svenska och engelska är ett krav, ett tredje språk som ex danska eller tyska är meriterande
Du bör även kunna hantera:
  • Lösningsförsäljning
  • Förhandlingsvana eller jobbat som likvärdig säljare i minst 3 år
  • Representera DAFA i olika sammanhang. Exempelvis på mässor och andra evenemang
  • Att ”tänka utanför boxen”, se potentiella nya marknader och nya potentiella kunder
DET HÄR KAN VI ERBJUDA DIG
Vi erbjuder dig en spännande roll på ett stabilt och växande företag med många möjligheter. Arbetsklimatet hos oss präglas av gott samarbete och hög servicekänsla, där vi alla tillsammans utvecklar DAFA Group och strävar efter att göra våra kunder nöjda.

Inom DAFA Group har vi korta beslutsvägar, så din möjlighet till påverkan är stor både organisatoriskt och när det gäller din egen kompetensutveckling.

I tjänsten ingår tjänstebil

Om Dafa Group

DAFA Group utvecklar, producerar och levererar ett stort sortiment av produkter och totallösningar som tätar, dämpar och skyddar inom bygg och industri.

Vi är specialister inom en rad olika områden och tillhandahåller bl.a stansade packningar, skurna tätningslister, extruderade gummiprofiler, formgjutna detaljer, skumemballage, fogprodukter samt produkter för ljud-/vibrationsdmpning och isolering.

DAFA Group är en familjeägd koncern som grundades 1939 i Århus, Danmark. Idag har koncernen ca 350 anställda och representation i 8 länder på 3 kontinenter.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Cecilia Lallerman. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Lallerman på tel: 076- 0001809 eller via mail: cecilia.lallerman@salesonly.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval för denna tjänst sker löpande därför ser vi gärna att ni söker tjänsten redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga