DNB · Publicerad 15 sept 2021

Vill du jobba med analys och lära dig mer om bankens kärna? DNB söker dig som vill bli en del av deras internship 2022.

Studerar du ekonomi eller finans och vill få en insikt i den dagliga driften av banken inifrån? Treasury Management på DNB söker dig som vill säkra ditt internship för 2022 redan nu! Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker samtidigt som du får värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer tillhöra Treasury Management som tillhör Product, Sales & Category, en avdelning som arbetar med rådgivning mot stora företagskunder. Det kan gälla optimering av bolagens kassaflöde genom likviditetsplanering, riskreducering eller förenklingar genom kontosystem, betalningslösningar och strategisk rådgivning kopplat till bolagens interna processer, rutiner eller geografiska förutsättningar. Rollen ger dig många fördelar i alla andra verksamheter och vidare i resten av karriären.

Hos Treasury Management kommer du få arbeta agilt med många olika arbetsuppgifter. Som student får du möjligheten att bidra med idéer och infallsvinklar som bidrar till avdelningens framtida utveckling. Här får du chansen att självständigt driva projekt, samtidigt som du får en bred överblick över flera delar inom DNB som kommer gynna ditt professionella nätverk.

Detta är en betald internship med möjlighet att få fortsätta jobba extra inom banken under dina fortsatta studier vilket ger dig ett stort försprång i karriären.

Dina framtida arbetsuppgifter

Under din internship kommer du själv att få chansen att påverka ditt arbete genom att:
  • självständigt driva projekt som direkt påverkar avdelningens försäljningsstrategier
  • arbeta med analys av marknad inom Treasury management, betal, -och likviditetslösningar samt föreslå strategiska kund- eller paketerbjudanden
  • ta fram presentationsmaterial och presentera dina slutsatser av projekten för kollegor på banken
Du kommer att få en introduktion i början av din handledare och kommer därefter att jobba självständigt med dina projekt.

Rollen innebär också

Vi söker dig som kan jobba extra en/två dagar i veckan under studietiden med start i januari 2022. Det finns även möjlighet att jobba mer frekvent under sommaren och med eventuell förlängning.

DNB sitter i fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att vi ska kunna ge dig en bra tid hos oss behöver du:
  • studera ekonomi eller finans på högskola eller universitet
  • ha goda kunskaper i Powerpoint och Excel
För att trivas i rollen ska du vara trendintresserad, analytisk och nyfiken. Du ska ha lätt för att kunna resonera kring lösningar och tycker det är roligt att jobba med människor.

Då DNB gärna vill att du kommer med nya idéer och tankesätt ser vi att du som person är innovativ och initiativtagande. Eftersom du kommer att jobba med ett eget projekt under din internship är det viktigt att du är strukturerad, analytisk och självständig.

Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga