Danske Bank · Publicerad 14 nov

Är du en strukturerad lagspelare med erfarenhet av revision från en stor finansiell verksamhet? Vill du vara med och ta revisionsområdet till nästa nivå i en av Nordens största banker? Välkommen att arbeta hos oss som Senior Internrevisor på Danske Bank.

Du kommer att tillsammans med ca 100 professionella och engagerade medarbetare i olika länder utgöra Danske Bank Group Internal Audit. Din roll innebär att förbättra samt hjälpa Danske Bank att uppnå sina mål genom att på ett systematiskt sätt utvärdera och förbättra effektiviteten i riskhanterings-, kontroll och styrningsprocesser på tvärs i koncernen. Här kommer du arbeta inom ett område som står högt på den strategiska agendan i Danske Bank.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du kommer att delta i, samt ta ansvar för olika revisionsuppdrag av operativa förhållanden, där både nationella och internationella krav behöver beaktas. En naturlig del av ditt arbete blir därmed att samarbeta med dina kollegor i andra länder, främst Danmark, Norge, Finland, Nordirland och Baltikum. Du kommer även att delta i löpande utvecklingsprojekt, för att säkerställa att Group Internal Audit ligger i framkant när det gäller utveckling.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, få ett stort kontaktnät och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
För att trivas i denna roll arbetar du med intern- och/eller externrevision och gärna med en erfarenhet av risk-, redovisning-, och/eller regelverksområdet. Vidare är du van att leda och arbeta i projekt med medarbetare i olika länder samt att det är meriterande om du har en certifiering från IIA såsom CIA, CCSA eller CRMA. Som person har du ett förtroendeingivande sätt samt en förmåga att skapa engagemang och delaktighet i din roll. Vidare är du strategisk och kommunikativ, vilket gör att du på ett pedagogiskt sätt både fångar och lyfter upp viktiga frågeställningar i verksamheten. I rollen som Internrevisor trivs du med att det ställs höga krav på ett gott omdöme och du är van att på ett självgående sätt leverera hög kvalitet. Avslutningsvis är du affärsdriven och skapar förutsättningar för förändring och utveckling.

Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Danske Bank med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Patricia Jerring, 0704-19 99 04 på Clarify.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans