De Lage Landen · Publicerad 15 maj 2020

Har du jobbat med risk och compliance tidigare? De Lage Landen söker en Compliance Officer i Stockholm. Läs mer!

Som Compliance Officer på DLL kommer du att jobba operativt med risk- och compliancefrågor internt. Du har ett stort ansvarsområde och bidrar till verksamhetens fortsatta regelefterlevnad på nordisk nivå. Vill du jobba i en central roll där du kan bidra med dina tidigare erfarenheter inom risk och compliance? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Compliance Officer är du en viktig resurs internt som säkerställer regelefterlevnad och kvalitetssäkert arbete inom organisationen. Du erbjuds en bred och ansvarsfull roll på nordisk nivå, där du kommer kunna använda dina kunskaper i frågor kopplade till risk och compliance för att utveckla interna processer och rutiner ytterligare

Förutom att få jobba i en central roll kommer du också vara en del av ett bolag som värnar om sina anställda. Du kommer att:
 • Jobba på ett centralt kontor (ett stenkast från Stureplan)
 • Tillgång till generösa program inom hälsa och välbefinnande
 • Två arbetsdagar per år för att jobba med volontärarbete
 • Karriärmöjligheter: online-lärande och utvecklingsprogram
 • Ha kollektivavtal med attraktiva pensions- och försäkringspaket
De Lage Landen är ett finansbolag med huvudkontor i Nederländerna och där Stockholmskontoret utgör det nordiska huvudkontoret. Det är också ett av få bolag inom leasing och finans som finns representerade i nästan alla världsdelar.

Dina framtida arbetsuppgifter

Rollen är en bred och rådgivande funktion i compliance frågor på olika nivåer. I korta drag kommer din tjänst innefatta:
 • Att identifiera nya och förändrade regelverk och analysera dess påverkan för bolaget
 • Ge rådgivning till bolagets ledning och styrelse
 • Ansvara för och ta fram nya rutiner och processer för regelefterlevnad
 • Hålla utbildningar i förändrande processer och rutiner kopplat till arbetet inom risk och compliance
 • Följa upp implementerade förändringar samt vid behov leda förändringsarbete
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är en del av De Lage Landens lokala riskkommitté där du ger råd och följer upp bolagets hantering av compliance frågor. Du kommer arbeta tillsammans med en kollega för att driva utveckling- och förbättringsarbeten.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Detta är en rekrytering där du blir anställd direkt hos de Lage Landen. Tjänsten är placerad på De Lage Landens kontor på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att axla rollen som Compliance Officer bör du ha:
 • Erfarenhet av riskbedömning och regelefterlevnad på central nivå sedan tidigare, gärna från den finansiella sektorn.
 • Avslutad universitetsutbildning, gärna inom ekonomi eller juridik eller annan relevant utbildning.
 • Kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.
Som person söker vi dig som trivs med att arbeta med mycket eget ansvar. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter, samtidigt som du lägger stor vikt vid att lagar och regelverk efterlevs. Du kommer att ha många interna kontaktytor internt, vilket ställer stora krav på din samarbetsförmåga samt din förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv.

Låter det här som du? Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga