Deloitte Sweden · Publicerad 19 aug 2019

Deloitte Legal Services ingår i ett globalt nätverk bestående av över 2 500 affärsjuridiska experter på våra Deloittekontor i ca 80 länder världen över. Vi tillhandahåller ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster inom exempelvis bolagsrätt, M&A, avtalsrätt, arbetsrätt och data privacy, både till svenska och utländska bolag av alla storlekar.

Vi fortsätter att expandera och söker nu nya kollegor som vill vara en del av framtidens form av affärsjuridisk rådgivning.

Dagens multinationella organisationer har allt större behov av juridisk rådgivning, både i det dagliga arbetet och i enskilda större transaktioner, och allt oftare i komplexa frågeställningar som sträcker sig över flera jurisdiktioner. Deloitte Legal Services erbjuder högkvalitativ juridisk rådgivning inom de flesta associationsrättsliga områden. En stor del av vårt dagliga arbete går ut på att assistera svenska och internationella organisationer vid företagstransaktioner och med att hjälpa dem optimera sina kommersiella mål, på både den svenska och den globala marknaden.

Om rollen

Som medarbetare på Deloitte Legal Services kommer du att arbeta med affärsjuridisk rådgivning till svenska och internationella företag. Bland våra klienter finns alltifrån mindre ägarledda företag som vill ha juridisk rådgivning inför generationsskiften, avtalsförhandlingar eller andra aspekter inom den dagliga verksamheten, till stora multinationella bolag som behöver rådgivning inför gränsöverskridande omstruktureringar, internationella nyetableringar, försäljningar eller förvärv.

Vi arbetar ofta i projekt tillsammans med Deloittes övriga tjänsteområden främst skatt, finansiell rådgivning, corporate finance, redovisning och revision, både i Sverige och internationellt. Tjänsten innebär till stor del att du kommer att arbete med området för din specialistkompetens men du kommer även att vara delaktig i arbetet med andra juridiska frågeställningar som uppkommer vid t.ex. riskanalyser, bolagsetableringar, fusionsprocesser, avtalsstrukturer och rättsutredningar.

En viktig del av arbetet är att leda och utveckla våra yngre medarbetare samt att bidra till att utveckla vår verksamhet framåt.

Vi söker

Till vårt Stockholmskontor söker vi dig med 5-8 års erfarenhet av affärsjuridisk rådgivning . Förutom relevant juridisk bakgrund har du intresse för att tillhandhålla rådgivning av högsta klass. Du kan kommunicera obehindrat på såväl svenska som engelska samt har en god stilistisk förmåga. Då vi arbetar i team är god samarbetsförmåga och social kompetens en förutsättning. Vi ser för närvarande ett särskilt behov av kandidater med intresse för områdena data privacy, M&A och/eller kapitalmarknadsreglering.

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta tillsammans med ett glatt team i ett spännande och utmanande affärsklimat. Hos oss får du stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och personlig utveckling. Du blir en del av ett globalt nätverk med erfarna kollegor och tillgång till ett av världens största utbildningsprogram.

Ansök

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV, betygskopior från högskola/universitet och i förekommande fall tjänstgöringsintyg. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande utval, men senast den 29 september.

Frågor

Vid eventuella frågor kring ansökningsförfarandet är du välkommen att kontakta Linn Sigra, Human Resources & Talent på telefon, 070-080 27 26. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Johan Mikaelsson, Director Legal på telefon 070-080 42 43.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 290 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik
Underkategori
Affärsjuridik

Inga fler liknande jobb tillgängliga