Deloitte Sweden · Publicerad 7 nov 2019

Om Business Process Solutions

Deloittes affärsområde Business Process Solutions (BPS) är ledande i Sverige för kvalificerade konsultlösningar inom hela ekonomifunktionen och består i dag av cirka 170 drivna konsulter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det primära upptagningsområdet för uppdragen är i storstadsregionerna, men uppdrag genomförs även på andra orter och utomlands. Oavsett har du alltid Deloitte i ryggen som ett kompetens- och arbetsgivarstöd och du träffar regelbundet kollegor inom BPS för utbildningar samt sociala aktiviteter. Är du nyfiken? Läs mer om vad vi erbjuder och möt några av våra medarbetare.

Om rollen

Business Process Solutions satsar nu på att stärka vår kapacitet inom digital automatisering av ekonomiprocesser. Som konsult ingår du i ett team med spetskompetens inom automatisering och i rollen kommer du som BPS-konsult ges möjlighet att arbeta med en av de mest revolutionerande teknikerna inom digitalisering på marknaden - Robotics Process Automation (RPA).

I rollen kommer du att utbildas och ges möjlighet att arbeta med utveckling, konfiguration och support inom RPA och andra automatiseringslösningar, dels till våra klienter men även internt och till övriga BPS-kollegor.

Som konsult i automatiseringsteamet kommer dina arbetsuppgifter att inkludera:
  • Utveckla, konfigurera och supportera automatiseringslösningar internt och hos våra klienter.
  • Genomföra processutvärderingar och genomlysningar hos våra klienter.
  • Arbeta med Change Management hos våra klienter.
  • Supportera BPS-kollegor i deras arbete med automatisering och förbättring av finansiella processer, hos klienter, med fokus på RPA, Excel och Excel VBA.
Vi söker

Vi söker dig som nyligen tagit examen och har magister- eller masterutbildning i ekonomi samt jobbat 1-2 år med, och förstår, finansiella processer. Erfarenhet av tidigare arbete med RPA och UiPath men även andra programvaror ser vi som meriterande. Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper i Excel där kunskaper inom VBA är särskilt meriterande. Vidare efterfrågar vi mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du är en lagspelare med stort engagemang, problemlösare med hög ambitionsnivå och egen initiativförmåga. Du är flexibel, lösningsorienterad, analytiskt lagd och har ett påvisat intresse för IT och ekonomi.

Vi erbjuder

En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Genom Deloittes starka marknadsposition och attraktiva klientportfölj får du möjlighet att arbeta med spännande bolag i olika branscher och storlekar. Därtill erbjuds du stor möjlighet till kompetensutbyte mellan affärsområden och kollegor, samt ett konkurrenskraftigt utbildningsprogram. Här ingår kurser med fokus på bland annat projektledning, ledarskap och teknisk kompentens där vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling. Du har alltid stöd i vårt nätverk av hjälpsamma och erfarna kollegor, samtidigt som variationen på uppdrag ger dig en bred kompetens.

Ansökan

Du ansöker online och din ansökan ska bestå av ett personligt brev och CV. Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Frågor

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Johan Rudsvik, telefon 070-080 41 51. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Gabriela Hermansson på Human Resources, telefon 070-080 30 12.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga