Deloitte Sweden · Publicerad 5 okt 2020

Inom Global Employer Services (GES), en avdelning som tillhör Deloittes skatteavdelning, erbjuder vi tjänster och rådgivning som stödjer företags processer för hantering av internationella personalförflyttningar. Vi ger rådgivning inom internationell skatt, socialavgifter, pensioner, försäkringar, arbetsrätt, immigration, lönehantering, kompensations- och belöningsprogram samt upprättande av policys och processer för hantering av utlandsanställda.

Till GES söker vi nu nya medarbetare till vår grupp som arbetar med internationella löner. Då våra klienter har ett internationellt perspektiv på sina löner innefattar arbetet löneberäkningar- och rapportering för personal från utlandet men även mer komplicerad och juridisk rådgivning avseende hantering av skatt, socialavgifter och rapportering för internationella företag.

Vi söker

Vi söker dig som har avslutat dina studier på universitet eller högskola inom juridik/företagsekonomi.

Du är en självgående person som har god simultankapacitet. Du är prestigelös, har lätt för att prioritera och tycker om att arbeta i grupp så väl som självständigt. Du är positiv, tillmötesgående och förstår vikten av god service. Mycket höga krav ställs på noggrannhet då du dagligen kommer arbeta med siffror och dokumentation på olika sätt.

Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift. Du behöver också ha goda kunskaper i Microsoft Office, särskilt Excel.

I perioder kan arbetsbelastningen vara hög och du kan behöva arbeta inom korta tidsramar. Du behöver därför vara flexibel då det kan förekomma visst övertidsarbete.

Tillträde januari 2021 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta i ett spännande och utmanande affärsklimat där du får stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och personlig utveckling. Inom GES finns en stor kompetens och erfarenhet inom lön och här finns det alltid personer som kan tillfrågas för att utveckla sin kompetens inom löneområdet. Du blir en del av ett team om tio personer som verkar i ett globalt nätverk med erfarna kollegor och tillgång till ett av världens största utbildningsprogram.

I din roll som junior konsult kommer du att ha kontakt med såväl myndigheter som bolagsklienter och klienternas utlandsanställda samt med andra kollegor på Deloitte-kontor runt om i världen.

Ansökan

Du ansöker online, gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från universitet och gymnasium.

Frågor?

Välkommen att kontakta Linn Sigra, Human Resources and Talent, på telefon 070 080 27 26 för frågor om rekryteringsprocessen. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Therese Nilsson, Global Employer Services, på telefon 070 080 42 72.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler jobb från Deloitte Sweden tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga