Deloitte Sweden · Publicerad 22 okt 2020

Deloittes avdelning Business Process Solutions är ledande i Sverige för kvalificerade interimslösningar inom ekonomifunktionen. Genom unik utbildning, stimulerande uppdrag och en utmanande kultur formar vi framtidens ledare inom Finance.

Om rollen

Deloitte är en globalt etablerad allianspartner till NetSuite. Det strategiska samarbetet i Sverige är inne i en stark tillväxtfas och vi behöver nu stärka vårt team med ytterligare teknisk och funktionell kompetens. NetSuite är ett modernt och skalbart ERP system med stöd för back-office funktioner och finansiella affärsprocesser, helt Cloud baserat och används av mer än 18,000 organisationer i mer än 200 länder. Som en senior konsult i det svenska NetSuite teamet på vår avdelning Business Process Solutions ansvarar du för att leverera innovativa tekniska lösningar inom NetSuite till våra klienter. Ditt fokus ligger bland annat på att tillsammans med klienten jobba strategiskt för att ta fram och implementera digitaliseringsstrategier, driva NetSuite implementationsprojekt enligt Deloittes agila projektmetodik samt ta fram lösningar för att effektivisera och automatisera klientens processer. Uppdragen är främst baserade i Stockholmsområdet men genomförs även på andra orter och utomlands vilket innebär att resor kan ingå i arbetet.

Vi söker

Vi söker dig som har 3-8 års erfarenhet inom projektledning och implementation av ERP-system med bas inom redovisning och/eller IT. Vi ser gärna att du har en magister- eller masterexamen i ekonomi, gärna med redovisning, management eller systemvetenskap som inriktning. Vi söker dig som har projektledarerfarenhet inom ERP implementationer, med erfarenhet av NetSuite implementationer. Vidare efterfrågar vi mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift och har mycket goda kunskaper i Excel samt affärssystemsvana.

Som person drivs du av din egen och dina klienters utveckling. Det är viktigt att du är tydlig, kommunikativ, lösningsorienterad och övertygande i dina klientleveranser. Vidare har du en hög integritet och vågar ge feedback samt hanterar information med den professionalitet som situationen kräver. I rollen som senior konsult har du också ett starkt teamfokus och en förmåga att inspirera andra genom att bidra med nya idéer och proaktiva tillvägagångssätt för att nå högsta möjliga kvalitet. Du är en lagspelare med goda ledaregenskaper, stort engagemang, hög ambitionsnivå och egen initiativförmåga. Du är flexibel, lösningsorienterad, analytiskt lagd och har ett påvisat intresse för IT och ekonomi.

Vi erbjuder

En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Genom Deloittes starka marknadsposition och attraktiva klientportfölj får du möjlighet att arbeta med spännande bolag i olika branscher och storlekar. Därtill erbjuds du stor möjlighet till kompetensutbyte mellan affärsområden och kollegor, samt ett tydligt och konkurrenskraftigt utbildningsprogram. Här ingår kurser med fokus på bland annat projektledning, ledarskap och teknisk kompentens, där vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling. Du har alltid stöd i vårt nätverk av hjälpsamma och erfarna kollegor, samtidigt som variationen på uppdrag ger dig en bred kompetens. Läs mer om kulturen och teamet på www.deloitte.se/whyBPS.

Ansökan

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från högskola/universitet samt eventuella tjänstgöringsintyg.

Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Frågor

Välkommen att kontakta Erik Edeen, Partner BPS, på telefon 076-847 23 19 eller Ellinor Peters ansvarig rekryterare, på telefon 070-080 23 80.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 dec 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga