Deloitte Sweden · Publicerad 9 juni 2021

Är du en affärsintresserad, driven jurist med inriktning inom M&A och bolagsrätt? Är du dessutom konsultativ, nyfiken på Legal Tech och trivs i en internationell miljö där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter? Då kanske du vill bli vår nästa kollega?

Om rollen

På Deloitte Legal arbetar vi för att erbjuda våra kunder äkta helhetslösningar där kvalitativ rådgivning, branschkunskap och kommersiellt tänkande kombineras med tekniska lösningar. Hos oss på Deloitte Legal blir du del i ett proaktivt och växande team bestående av jurister med bred kunskap inom bland annat M&A, bolagsrätt, arbetsrätt, avtalsrätt och privacy.

Dina arbetsuppgifter kommer till största del bestå av varierande juridiska frågor gällande privata företagsförvärv och omstruktureringar med fokus inom M&A, aktiebolagsrätt och avtalsskrivning. Du kommer att arbeta i team nära Deloittes övriga affärsområden inklusive Tax och Financial Advisory. Dina kunder kommer att bestå av alltifrån noterade internationella bolag till svenska mellanstora bolag inom olika branscher. Placering är i Stockholm.

Vi söker
  • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Bred affärsjuridisk kompetens med fokus på transaktioner.
  • Vana att driva projekt, granska och förhandla transaktionsrelaterade avtal.
  • Då det mesta av arbetet sker på engelska pratar och skriver du engelska obehindrat.
Det är viktigt för oss att du, förutom att vara ambitiös och lösningsorienterad, även har social kompetens samt ett stort intresse för affärsjuridik och drivs av att göra affärer. Du trivs i en internationell miljö, är prestigelös, uppskattar att arbeta i team och att bygga relationer.

Har du erfarenhet eller intresse av fastighetsrätt, Legal Tech, regulatoriska frågor och/eller GDPR är det en fördel.

Vi erbjuder

En chans att vara med på en tillväxtresa som ger rätt person stora möjligheter att växa och utvecklas som jurist, projektledare och chef.

Som anställd på Deloitte blir du del av en av världens största internationella konsultbyråer med kontor i 150 olika länder. Du erbjuds att arbeta i och kompetensutvecklas i en internationell miljö tillsammans med Deloitte Legals ca 2300 jurister över hela världen. Möjligheter till arbete vid Deloittes andra kontor runt om i världen finns.

Genom samarbete med Deloittes övriga affärsområden har Deloitte Legal möjlighet att erbjuda våra kunder äkta helhetslösningar där juridiken kompletteras av exempelvis skatt, redovisning, finansiell rådgivning vilka levereras med stöd av nya tekniska lösningar .

Deloitte satsar stort på kompetensutveckling, bland annat i form av individuella utvecklingsplaner, en privat coach, individuell feedback, utbildningar inom såväl juridik som branschkunskap och ledarskapsträning.

Vi värdesätter att du balanserar arbete med fritid och du erbjuds en flexibel arbetsplats med möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan.

Ansökan

Du ansöker online, gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval, dock senast 1 september. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från högskola/universitet.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor

Välkommen att kontakta Linn Sigra, Human Resources & Talent, på telefon 070-080 27 26 för frågor gällande rekryteringsprocessen. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Mikaelsson på telefon 070-080 42 43 eller Jenny Friberg på telefon 070-080 34 72.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 330 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 sept 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler jobb från Deloitte Sweden tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga