Deloitte Sweden · Publicerad 15 okt 2019

Är du redo för nästa steg i karriären och bli en del av Consultings framgångsrika team i Sverige, med ca 300 000 kollegor runt om i världen? Deloitte är idag ett av världens största konsultnätverk med en av världens ledande Supply Chain verksamheter. Vi söker just nu erfarna konsulter till vårt Supply Chain team i Sverige och hoppas att ni vill utvecklas med oss!

Om oss

Affärsområdet Consulting på Deloitte är världsledande med över 300 medarbetare i Sverige. Vår konsultverksamhet kombinerar erfaren affärsrådgivning med djup branschkompetens och spetskunskap inom specifika tjänsteområden. Vi arbetar inom en rad olika områden för att utveckla ledande företag och organisationer i Sverige och globalt.

Supply Chain är en central del i vårt erbjudande där vi agerar rådgivare åt seniora beslutsfattare inom Supply Chain, inköp och logistik/distribution. Vi genomför uppdrag för våra klienter som spänner från strategiformulering, processutformning, organisations-utveckling, talangutveckling, digitalisering, samt tillhörande förändringsledning.

Vi söker
 • Det här är en tjänst för dig som har lång erfarenhet av att arbeta inom Supply Chain planning, inköp och / eller logistik / distribution och som brinner för att utveckla våra klienters verksamheter inom dessa områden.
 • Du kliver in som erfaren projektledare på Consulting och får möjlighet att ta snabba steg i karriären, leda juniora kollegor samt utveckla affärer.
 • Du har 10-15 års erfarenhet från Supply Chain planning, inköp och / eller logistikfunktioner samt bakgrund inom konsultbranschen och digitalisering.
 • Vi efterfrågar mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Dessutom gillar du att leda konsultteam, arbeta tvärfunktionellt i globala organisationer samt att äga och utveckla dina egna affärsrelationer.
Vi erbjuder
 • Möjlighet att arbeta med välkända klienter i många branscher i en omväxlande och utvecklande miljö
 • Tillgång till ett globalt kraftfullt nätverk med över 300 000 erfarna kollegor
 • Frihet och möjlighet att utveckla dig själv och vår verksamhet
 • Stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och utveckling
 • Tillgång till ett av världens största konsultorganisations globala utbildningsprogram och specialistnätverk
 • Mycket goda möjligheter till en snabb karriär lokalt och globalt
 • En härlig teamkänsla bland våra kollegor
Ansök

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, samt betygskopior från universitet. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Frågor?

Har du frågor gällande rollen kontakta rekryterande chef Patrik Andersson +46 70 422 59 79 samt paandersson@deloitte.se . Har du frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR & Talent Manager Carl Linderoth på +46 70 080 33 47 samt clinderoth@deloitte.se

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga