Dentsply Sirona · Publicerad 16 feb

Har du tidigare haft roller som Business Controller eller Sales Controller?
Vill du vara med och skapa en helt ny tjänst på ett världsledande företag?
Är du analytisk, kommunikativ, driven och önskar jobba nära verksamheten?
Då kan du vara den Business Controller som Dentsply Sirona Nordic söker!

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten ingår i företagets nordiska sälj- och marknadsbolag - ett team på ca 90 personer spridda i de nordiska länderna, varav 11 är placerade på kontoret i Skarpnäck.
Detta är en ny roll i organisationen och du kommer få stora möjligheter att tillsammans med VP/ General Manager Nordic utveckla och skapa tjänsten.

Du kommer att arbeta verksamhetsnära och det övergripande ansvarsområdet är analys, uppföljning och rapportering. I tjänsten kommer du även ha rollen som kontaktperson mot bolagets Shared Service som är placerat i Mölndal.
Parallellt med att du till vardags ingår i den nordiska organisationen, tillhör du rent formellt företagets globala Finance-organisation och du kommer att ha mycket kontakter internationellt i arbete med forecast, budget etc.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Övergripande säljanalyser
 • Rapportering och uppföljning
 • Budget- och prognos
 • Kalkyl av återförsäljares bonus och rabatter
 • Kontaktperson mot Shared Service i Mölndal
På Dentsply Sirona kommer du till ett bolag med lång historia och som är marknadsledande inom sitt segment. En del tjänsteresor, framförallt till Mölndal och Tyskland ingår i rollen speciellt inledningsvis för att lära känna verksamheten.

Vem är du?

Erfarenhet:
 • Du är Civilekonom eller motsvarande
 • Du har flera års erfarenhet från arbete som Business- eller Sales Controller
 • Gärna erfarenhet från Lifescience-branschen
 • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
 • Det är av stor betydelse att du är van vid olika IT-system
Personliga egenskaper:
 • Du är analytisk, kommunikativ och har ett starkt inre driv.
 • Du trivs med att påverka och utveckla.
 • Du har en förmåga att kunna hantera både detaljer och helheter
 • Du kan prioritera och är van att hålla deadlines
 • Du har en god samarbetsförmåga och trivs i säljfokuserade organisationer där din kompetens behövs för både enklare och mer komplexa frågeställningar.
Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Dentsply Sirona med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Dentsply Sirona är världens största tillverkare av tandvårdsprodukter och lösningar och har under 130 år erbjudit innovationer och service till tandvårdssektorn och patienter över hela världen. Som "The Dental Solutions Company", marknadsförs innovativa, högkvalitativa och effektiva lösningar för avancerad patientvård som ger bättre, säkrare och snabbare behandling. Dentsply Sironas globala huvudkontor ligger i USA, i York, Pennsylvania. Företagets aktier är listade på amerikanska NASDAQ under symbolen XRAY. Mer information om Dentsply Sirona och dess produkter finns på www.dentsplysirona.com.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Invici

Inga fler liknande jobb tillgängliga