Direktkonsult AB · Publicerad 5 sept

Som Vismapartner har Direktkonsult många spännande uppdrag i Stockholm, både pågående och kommande. Därför behöver vi omgående få en ny kollega - allra helst en riktig logistikstjärna! Du får gärna ha en ekonomisk utbildning, civilekonom eller motsvarande, men framför allt bör du ha ett par års erfarenhet av arbete med affärssystem. Gärna Visma.net eller Visma Business, men även andra system är meriterande.

Yrkeserfarenhet

Främst vill vi att du är en fena på logistikflöden! Och du behöver ha tillräcklig erfarenhet för att vara bekväm med att jobba med införande, utbildning och förvaltning av kundens systemlösning, men också vidareutveckling av såväl systemlösning som kundens processer.

Om dig

Du bör vara analytisk, lösningsorienterad, strukturerad och ha goda kunskaper om de flöden som hanteras i ett affärssystem. Du har stor förmåga att förstå kundernas affärsflöden och behov och är tillräckligt nyfiken och drivande för att hela tiden vilja fortsätta förbättra. Allt med kundnyttan i fokus!

Som person är du utåtriktad och social, och har lätt att framträda inför grupp, men du är också en strukturerad och metodisk slutförare som är van att dokumentera i skrift.

Kvalifikationer:
  • Troligen ekonomisk utbildning, gärna civilekonom eller motsvarande. Har du istället erfarenheter som gett dig motsvarande kunskaper går det också bra.
  • Körkort - och även egen bil - är meriterande.
  • Gärna erfarenhet av Visma Business, Visma.net och andra Vismaprodukter.
  • Erfarenhet av andra affärssystem är givetvis fördelaktigt, liksom goda kunskaper i Microsofts Office-svit.
Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en heltidstjänst i ett prestigelöst arbetsklimat där vi samarbetar i team för att gemensamt kunna erbjuda våra kunder det resultat de förväntar sig av oss. Förutom prestigelös vill vi gärna att du är glad och trevlig också. Vi tycker nämligen om att ha roligt medan vi jobbar!

Ansökan

Genom Direktkonsults unika coachande metod hjälper vi våra kunder att både sätta och nå sina mål. Vill du vara en i vårt team? Frågor om tjänsten besvaras av Agneta Eriksson, tel 031-93 97 09 alt. mail agneta.eriksson@direktkonsult.se.

Urval kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart du har möjlighet.

Du söker tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Direktkonsult

Direktkonsult är ett personalägt företag som sedan 1985 arbetar med att underlätta och förenkla våra kunders administrativa vardag, främst inom två områden: Visma (affärssystem) och PAJP (personalplanering). Ett arbete som idag lika mycket handlar om systemintegration och tillgänglighet som funktionaliteten i respektive system.

Vi arbetar som partner till Visma Software med affärssystemen Visma.net och Visma Business och olika system som våra kunder har integrerade med dessa, såväl standardsystem som egenutvecklade. PAJP är vårt egenutvecklade personalplaneringssystem, en webbapplikation utvecklad i .NET.

Våra kunder finns inom en mängd branscher och är såväl små som stora företag, privat näringsliv och offentlig verksamhet, exempelvis Liseberg AB, Göteborgs Taxi AB, VP Autoparts, Norrlands Läns Landsting, Sodexo, Leröy och andra företag i livsmedelsbranschen som använder vår lösning SPÅRA för spårbarhet av exempelvis fisk och kött.

Läs gärna mer om oss på www.direktkonsult.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga