Diwo AB · Publicerad 8 juni 2021

Brinner du för rekrytering och vill arbeta på ett modernt bolag med stark tillväxt?

Nu söker Diwo efter fler talanger som vill vara med på resan till att förenkla vardagen för människor i det allt mer digitala arbetslivet. I rollen som Talent Acquisition Manager kommer du ha det övergripande ansvaret för rekryteringsfunktionen hos Diwo. Är du sugen på att tillträda en ny tjänst med stor möjlighet att påverka både din egen roll och hur Diwo arbetar med såväl rekrytering som employer branding? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Diwo är ett modernt företag med en öppen kultur. Möjligheten att vara sig själv är stor. Här "syr man sin egen kostym" snarare än att ärva och passa in i någon annans. Finns inga direkta hierarkier. Diwo är ingen linjeorganisation utan en nätverksorganisation. Du kommer att få ett stort mandat och målet är att bygga - skala upp - rekrytera. Ditt arbete mäts och följs upp av VD och styrelse. Målet VART du ska är tydligt, men HUR är upp till dig.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Talent Aquisition Manager till Diwo kommer du bla. att arbeta med:
  • Operativt rekryteringsarbete dvs självständigt hantera rekryteringsprocesser, kravprofiltagning, annons, urval, intervjuer, referenstagningar
  • Att utveckla en strategisk kompetensförsörjning, det kan innefatta optimering av jobbpostering, utveckling av marknadsföringskanaler, upphandling av annonsering, digital och icke-digital marknadsföring, rekryteringskampanjplanering, talangplanering etc.
  • Driva initiativ och projekt inom employer branding
  • Initiera utbildningsinitiativ inom området kompetensförsörjning
  • Identifiera framtida talangbehov och proaktivt rekrytera och sourca
  • Utveckla relationer med rekryteringsbyråer och bemanningsföretag
  • Arbeta med och säkra en bra onboarding för nya anställda
  • Ge rekryteringsråd och vägledning till organisationen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Kontoret är beläget i trevliga lokaler centralt på Dalagatan i Stockholm. Introduktion kommer att ske på kontoret, därefter finns det möjlighet att arbeta hemifrån.

VEM ÄR DU?

Du har några års erfarenhet av att arbeta brett med rekrytering. Du är själv trygg med din egen kompetens som rekryterare och det ansvar för helheten rollen innebär. Kanske har du tidigare varit rekryteringsspecialist, rekryteringsansvarig eller rekryteringschef på ett bolag? Med din högskoleexamen i ryggen och din erfarenhet inom rekrytering så har du fått god erfarenhet av att samarbeta med, samt stötta och coacha ledare inom olika delar av en rekryteringsprocess. Vi tror att du är genuint intresserad av att arbeta med just rekrytering och coachning och vill fortsätta utvecklas till en riktig stjärna tillsammans med oss inom området. Du har förmågan att ansvara för flera parallella processer och projekt samt säkerställa en hög kvalitet genom hela arbetet. Du värnar om återkoppling till både kandidater och kollegor. Samtidigt så tror vi att du är en person som helt enkelt älskar mötet med människor och att ha roligt på jobbet.

Dina personliga egenskaper kommer spela en central roll i denna process och vi söker dig som är engagerad, handlingskraftig och ansvarsfull. Du kommer gärna med egna idéer och är kreativt lagd, samtidigt som du har en förmåga att skapa struktur. Då rollen kommer innebära samarbete i stor utsträckning är du en naturlig lagspelare, som har enkelt för att skapa goda relationer. Du delar gärna med dig av din kunskap till din omgivning och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Du är flytande i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 juli 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga