Dry-IT AB · Publicerad 25 okt 2019

I tjänsten som Säljchef på Dry-IT kommer du att ansvara för affärsutveckling och försäljningen av bolagets tekniska konsulttjänster inom bygg- och fastighetssektorn.

I tjänsten som Säljchef på Dry-IT kommer du att ansvara för affärsutveckling och försäljningen av bolagets tekniska konsulttjänster inom bygg- och fastighetssektorn.

Du kommer att driva företagets centralt säljrelaterade aktiviteter, stötta regioncheferna och konsulter i linje med Dry-ITs strategi. Du ansvarar för att inspirera och leda försäljningsarbetet framåt samt stärka och utveckla företagets kundrelationer.

Du sitter med i den svenska ledningsgruppen och förväntas bidra med strategiskt kompetens för att utveckla bolagets affärsverksamhet vidare.

Arbetsuppgifterna innefattar bl.a.
  • Driva försäljningsfrågor i ledningsgruppen och vidareutveckla affärsmodellen
  • Stötta regionchefer och konsulter i det affärsrelaterade arbetet
  • Framtagande av strategiska säljplaner i samarbete med AO-cheferna
  • Uppföljning av säljresultat och stärka kundrelationer
  • Utveckla säljkulturen i konsultorganisationen
  • Ansvara för upphandlingar och implementering av nya kundavtal
Vi erbjuder en nyckelroll i ett snabbväxande bolag med stora möjligheter att vara med och påverka företagets resultat och fortsatta tillväxt. Du får med ett prestigelöst förhållningssätt en flexibel roll där du genom egna initiativ och tillsammans med ledningsgruppen driver bolagets utveckling.

Som person är du kommunikativ, social, självgående och har ett prestigelöst förhållningssätt till dina kollegor. Du har vana att arbeta dels strategiskt på ledningsnivå samtidigt som du inte är rädd att kavla upp ärmarna och vara operativt i säljarbetet. Vi ser gärna att du har ett antal års erfarenhet och bra track-record inom säljledning/coaching och affärsutveckling. Vi tror att du har rört dig inom bygg, fastighet, VVS eller närliggande bransch för att ha bäst förutsättningar för positionen. Ekonomi eller ingenjörsutbildning är meriterade men dina personliga egenskaper kommer att vara viktigare.

Tjänsten är placerad i Stockholm och en del resor inom landet kommer att förekomma. Säljchef rapporterar till VD.

Dry-IT arbetar och agerar utifrån värdeorden: Engagemang, Tillit, Utveckling och Hållbarhet. Läs mer om Dry-IT på www.dry-it.se

Vill du bidra till ett hållbart och miljövänligt samhälle, samt hjälpa Dry-ITs kunder bygga och förvalta friska hus som är energi- och miljöeffektiva för oss och för framtida generationer? Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev, via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-13896) snarast möjligt. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Wigernäs 070 928 2666 alt. magnus.wigernas@mercuriurval.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Dry-IT erbjuder strategiska och systematiska experttjänster för bygg- och fastighetsbranschen inom affärsområdena fukt, energi och miljö. Vi jobbar heltäckande inom faserna projektering, produktion och förvaltning. Sedan maj 2019 är Dry-IT en del av Raksystems Group och siktar på att bli den ledande sakkunniga organisationen i Norden avseende hållbart byggande och förvaltande av fastigheter.

Genom vårt helhetsgrepp hjälper vi våra kunder till bättre ekonomi, fler synergier och optimala lösningar i deras fastighetsprojekt. Totalt är vi i Sverige idag drygt 80 medarbetare. Samtliga konsulter äger specialistkompetenser såsom exempelvis fuktsakkunniga, byggdoktorer, certifierade lufttäthetsprovare, termograförer, miljösamordnare, energiexperter eller tekniker. Med vår samlade kompetens är vi delaktiga i över 2000 projekt per år och vi levererar våra tjänster i hela landet med utgångspunkt från våra kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Uppsala.

+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga