E-commerce recruit · Publicerad 23 nov

För direktrekrytering till Drycks.se söker vi nu en E-Commerce Manager som vill vara med och revolutionera dryckesbranschen. Har du en stor förståelse för e-handel, är affärsdriven och vill vara med och leda och säkerställa Drycks.se fortsatta tillväxt?
Då kan vi erbjuda dig möjligheten att tillträda en för företaget ny roll där du kommer spela en viktig och central roll i uppbyggnaden och etableringen av deras e-handel inom B2B. Vi söker dig som vill vara med och utveckla såväl dig själv som bolaget där du kommer att samarbeta med duktiga och drivna medarbetare i ett ungt, framgångsrikt och dynamiskt företag i stark tillväxt.


Företagspresentation
Drycks.se är en one-stop-shop som startades i Stockholm 2014, sedan dess har Drycks.se vuxit snabbt och blivit en mycket välkänd onlineleverantör till många av Sveriges alla Restauranger och arbetsplatser! Vårt sortiment består huvudsakligen av dryck från små och medelstora producenter och innehåller bland annat några av världens absolut högst rankade dryckesutvecklare.

Vi är en passionerad och kunnig dryckesfamilj som gör allt i vår makt för att förändra branschen och tillgodose folkets efterfrågan på god dryck. Vi gör det enklare och roligare för våra kunder genom att ge de kreativ frihet att själva få välja från Sveriges största utbud av dryck. Vår e-handel och innovativa logistiklösning skapar en bekväm och effektiv köpupplevelse utöver det vanliga. Läs gärna mer om oss på; www.drycks.se

Om tjänsten
Som E-Commerce Manager hos Drycks.se kommer du axla en viktig, central och operativ nyckelroll där du i nära samarbete med övriga avdelningar kommer ansvara för att implementera Drycks.se-konceptet på den svenska online-marknaden. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att utveckla samt optimera aktiviteter och innehåll till bolagets e-handel så att trafik och intäkter ökar. I övrigt kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta att;
  • Ansvara för all digital försäljning och kundbas
  • Planera, leda och genomföra framtagen marknadsstrategi samt utveckla och driva marknadskampanjer
  • Arbeta proaktivt som länken mellan inköp, försäljning och IT
  • Utveckla och upprätthålla digitala säljinsatser
  • Nå uppsatta mål gällande KPI:er som revenue, visits, conversion rate, basket size och ROI
  • Säkerställa optimering och koordinering av samarbetet med externa byråer
  • Ansvara för sociala medier såväl strategiskt som innehållsmässigt
  • Arbeta med redaktionellt innehåll i nyhetsbrev samt planering och publicering av kampanjer.
För att vara uppdaterad på trender och nyheter i sortimentet kommer du att arbeta verksamhetsnära och samverka med övriga kollegor i bolaget. Du har ett viktigt samarbete med företagsledningen vilka du håller ajour med rapporter kring webbtrafik och försäljning. Slutligen är du den som har kontakt med externa webbyråer som driver de tekniska bitarna av webbsidan.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som E-Commerce Manager har du tidigare erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter eller motsvarande. Det viktigaste är att du genom din erfarenhet skapat dig en nödvändig bredd i din kompetens med en god helhetsförståelse för e-handel. Har du tidigare varit med och implementerat affärskoncept, arbetat B2B eller har stor operativ erfarenhet ses detta som meriterande, men ej som ett krav. Vidare tror vi att du har en relevant kandidatexamen, gärna inom ekonomi, marketing, e-handel eller motsvarande. Har du tidigare erfarenhet och intresse av att driva förändringsarbete och/-eller projektledning ses detta som en fördel. Du är skicklig i online marketingkanaler samt inom SEO/SEM och är en van användare av Google Analytics och Google Ads. Delar du Drycks.se brinnande intresse för drycker har du alla förutsättningar att lyckas i tjänsten.

Om dig
Rollen som E-Commerce Manager är ny hos Drycks.se och ett led i en expansion, vilket ställer krav på att du är självständig, initiativtagande, strukturerad och själv kan forma dina arbetsuppgifter. Att du är resultatorienterad, drivande och har ett strategiskt och kommersiellt mindset ser vi som en självklarhet för tjänsten. Du ansluter till ett ungt team som arbetar i en föränderlig miljö med korta beslutsvägar och vi ser därför att du är flexibel som person, kan hantera flera saker samtidigt och bidrar med positiv energi till bolaget och gruppen. Vidare har du en stark analytisk kompetens och bidrar med en mix av högt driv och stor ödmjukhet. Då rollen kräver breda kontaktytor, både internt och externt är det viktigt att du är kommunikativ, tydlig samt har en hög servicenivå.

Vi erbjuder dig
Som Drycks.se nya E-Commerce Manager komma du in i ett viktigt skede där du får vara med och bygga upp samt utveckla företagets e-handel med inflytande över såväl din egna arbetsroll och utveckling som bolagets framtida tillväxt. Du ansluter till ett modernt och expansivt bolag med duktiga, engagerade och drivna medarbetare i en häftig och dynamisk företagskultur med placering på centrala Södermalm i Stockholm. Medarbetarna är Drycks.se viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & start
Tjänsten är placerad på Nytorgsgatan i centrala Stockholm och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanny Malmberg på telefonnummer 072-6006422 alternativt via mail: sanny@ecommercerecruit.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.
#ecommercemanager #ehandel #ecommerce #drycks #ehandelsjobb #jobb
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är specialister på rekrytering inom området e-handel och digitala tjänster. Vi har inte bara mångårig erfarenhet av att rekrytera till just e-handelsföretag, utan vi sitter dessutom rent fysiskt tillsammans med flera olika e-handelsföretag. Läs mer om E-commerce recruit.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga