EINS · Publicerad 19 okt

Är du en senior Projektledare som vill bidra hos Eins som är det mindre konsultbolaget med stort engagemang?

Som Projektledare hos oss gör du ett aktivt val tillsammans med säljare för att söka de uppdrag där du använder dig själv på bästa sätt. Det innebär att vi inte på förhand kan säga vilket uppdrag som blir aktuellt för dig, utan att det är din erfarenhet som avgör vilket spår vi tillsammans leder dig in på.

Arbetsuppgifter

Nu finns möjligheten för dig som är intresserad av att utvecklas ytterligare i rollen som projektledare och vill ansvara för uppdrag inom olika områden. Hos oss arbetar du ute i våra projekt och för att lyckas har du ett verksamhetsperspektiv och brinner för att skapa förbättringar hos kund.

Utbildning/erfarenhet

Som projektledare behövs god problemlösningsförmåga i kombination med engagemang, struktur och noggrannhet. Vi söker dig som vågar ställa rätt frågor! Du är självständig, tycker om att arbeta i team och har en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra och inspirera din omgivning.

Din profil:
  • du har minst 5 års erfarenhet som projektledare
  • du arbetar efter etablerad projektstyrningsmodell
  • du har erfarenhet av förändringsledning och att leda utvecklings-/implementationsprojekt
  • du ansvarar för ditt projekt igenom alla faser: uppskattning, planering, uppstart, genomförande och avslut med tillhörande kvalitetssäkring
Meriterande är om du:
  • har PMI alt IPMA certifiering eller planer på att tillförskaffa dig det
  • har erfarenhet av ett flertal olika branscher
  • har erfarenhet av krav och att leda/facilitera workshops
  • har erfarenhet av change management inom ramen för projektledarrollen
  • har erfarenhet och/eller intresse av att bidra i införsäljning tillsammans med kundansvarig
Förmåner

Professionell utveckling, erfarna kollegor och samt intressanta kunder. Vi växer och arbetar för en stark sammanhållning och kultur med goda möjligheter att påverka din egen roll och situation . Vi hittar på gemensamma aktiviteter för att skapa balans i arbete och fritid. Vi tror starkt på hälsa och träning varpå vi kör aktiviteter tillsammans för sammanhållning och välmående. Vi tillbringar många timmar på arbetsplatsen och ute hos kunder. Därför är det viktigt för oss att ha roligt tillsammans!

Om du känner igen dig i ovanstående och vill bli en del av vårt växande och moderna team så välkomnar vi din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
EINS konsulter är antingen specialister inom SAP, Salesforce eller specialister på projektledning. Vårt fokus är konstant. Att leverera nytta och skapa värde, i syfte att bidra till våra kunders och medarbetares framgång! EINS projektstyrning hjälper organisationer att få projektverksamheten så effektiv som möjligt, så att projektens resultat och effekthemtagning blir till största möjliga nytta för organi-sationen.

EINS har funnits sedan 2007. Vårt kontor finns i Stockholm men våra kunder finns över hela Sverige såväl som internationellt. Vi har idag förmånen att leverera tjänster till såväl stora som små företag inom olika branscher.

EINS har fått utmärkelsen DI gasell 2013 och 2014.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga