ELU Konsult AB · Publicerad 25 okt 2019

Nu söker vi en redovisningsekonom till ELU konsult, ett ingenjörsföretag i centrala Stockholm

Har du erfarenhet inom redovisning men söker nya utmaningar? Trivs du med att arbeta självständigt med dina processer, men även i ett team där ni gemensamt känner ansvar för helheten? Gillar du att leverera god service till resten av organisationen? Då kan detta vara tjänsten för dig, vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Den sociala trivseln är väldigt viktig på ELU. Bolaget firar framgångar när de når uppsatta mål samt har kontinuerliga trivselaktiviteter utöver de regelbundna jul- och sommarmiddagarna. De har dessutom avtal med en massör som regelbundet kommer till kontoret för möjlighet till massage. Eftersom jobbet är självständigt kan du flexa för att klara livet utanför jobbet. ELU försöker alltid tillmötesgå medarbetarens behov för att uppnå en balans i livet.

ELU har idag cirka 230 anställda och på ekonomiavdelningen jobbar 6 personer. Det är fortfarande ett familjärt bolag där medarbetartrivseln är hög och anställningsperioderna långa. Ekonomiteamet trivs jättebra med varandra och du kommer komma in i en positiv grupp där samarbete är en självklarhet. ELU är dessutom ett välmående bolag som gått med vinst ända sedan starten för över 50 år sedan.

Dina framtida arbetsuppgifter

Detta är ett långt konsultuppdrag som sträcker sig under tiden 2019-12-02 - 2021-03-31. Rollen som redovisningsekonom på ELU förutsätter goda bokföringskunskaper då du bland annat kommer arbeta med:
  • Projektredovisning
  • Utföra löpande redovisning och avstämningar
  • Ekonomiuppföljning av projekt "Slussen"
  • Fakturera kunder och hantera priser
  • Vara behjälplig i redovisningsteamets dagliga arbete samt månads- och årsbokslut
  • Vara delaktig i ekonomiavdelningens utvecklingsprojekt som ska leda till effektivare rutiner och processer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i en grupp bestående av 6 personer där samtliga har ett uttalat ansvarsområde. Gruppen arbetar i nära samarbete där stöd och hjälp alltid finns nära till hands. Ekonomiavdelningen sitter i öppet landskap i fräscha lokaler på Valhallavägen i centrala Stockholm nära T-bana och buss.

Tjänsten är på heltid med önskad start 2019-12-02.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har arbetat med detta ca 3-5 år. Du har god förståelse av bokföring och redovisning, meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med projektredovisning. Du har även arbetat med kundfakturering, har hög IT-mognad och god förståelse för system och program. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av bokslutsavstämningar.

Som person är du positiv, nyfiken och lösningsorienterad. Vidare är du självgående med ett eget driv. Du har en analytisk förmåga och ser både detaljer och helheten. Du har god kunskap i Excel och har du erfarenhet av att arbeta med Visma Control/PX är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av att arbeta i ett tjänsteproducerande företag eller en projektorganisation.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga