EQonomy Wise Professionals · Publicerad 22 nov 2021

Mitt namn är Malin Lindeen och jag är affärsområdeschef på EQonomy. EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi jobbar med rekrytering och konsultlösningar av chefer och specialister inom ekonomi.

EQonomy står för kvalitet och långsiktiga relationer med våra kunder, kandidater och konsulter. Vi är på en galet spännande resa på en marknad som håller ett mycket högt tempo och vi behöver bli fler. Min filosof bygger på att varje individ hos oss kommer vara avgörande för den rörelsen vi vill skapa. För att nå vår ambition behöver vi nu dig. Du kommer att bli en viktig nyckelspelare där du förväntas bidra med både din kompetens och få vara med och forma hur vår framtid ser ut!

Om tjänsten
I den här rollen kommer du att arbeta specialiserat med rekrytering av ekonomer. För oss handlar rekrytering om rätt person, på rätt plats, vid rätt tillfälle. Kvalitet är vårt ledord och vi sätter alltid kund- och kandidatupplevelse först. Med vår expertis skräddarsyr vi lösningar utifrån våra kunders behov. Vi coachar kunden för bästa effekt vid varje enskild rekrytering och projektleder konsultativt för en kund- och kandidatupplevelse i världsklass.

Rollen som Rekryteringskonsult kräver en strukturerad projektledare som tar ansvar för hela rekryteringsprocessen. Att vara rådgivande är en självklar del för dig och du tycker både det är roligt och berikande att få ta stort ansvar. Det är en härlig mix av affärer och människor - jobbet som Rekryteringskonsult är helt klart fantastiskt roligt!

Vem är du?
Till denna roll ser vi gärna att du har gedigen erfarenhet inom ekonomi och ledarskap i någon form. Kanske har du rekryterat själv som chef? Du är van att driva projekt och har en god kommunikationsstil både i tal och skrift. Att du precis som vi vill ha kul på jobbet och dela med dig av din kunskap till kollegor och ditt nätverk är en självklarhet. Du delar vår passion för människor och affären helt enkelt!

Passar vi dig?
Vill du vara med på resan att utmana rekryteringsbranschen tillsammans med oss? Att bli en ”Wisare” innebär att jobba med ett gäng modiga, proffsiga och nyfikna kollegor. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss. Alla som jobbar här är konsulter och specialister inom sitt eget område, vi är idag över 60 kollegor och 270 uthyrda konsulter. Vi arbetar branschbrett med starka varumärken och är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap. Vill du lära dig mer om oss, kolla in eqonomy.se, wise.se och wisegroup.se

Fortsatt intresserad?
Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på eqonomy.se där du får svara på några frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen maila mig Malin Lindeen på malin.lindeen@wise.se

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga