EasyPark · Publicerad 17 okt

Har du arbetat några år med redovisning eller revision och skulle trivas i en bred roll inom koncernredovisning, redovisning och analys?
Skulle du tycka om att arbeta i ett tillväxtbolag där det händer mycket?
Lockas du av att arbeta med ett ungt, internationellt och positivt gäng?

Då kan du vara den ekonom som EasyPark söker.

Beskrivning av tjänsten

Du rapporterar till koncernredovisningschef och ingår initialt i koncernredovisningsgruppen på 3 personer men har ett tätt samarbete med hela finansavdelningen, ett team på 10 personer. Det händer mycket i bolaget och en stor del av din tid kommer du att driva och medverka i olika utvecklings- och förbättringsprojekt. Du kommer även att arbeta med analys och löpande redovisning, men rollen är bred och kommer att förändras över tid.

Arbetsuppgifter:
  • Koncernkonsolidering och rapportering
  • Arbete med årsredovisningar och deklarationer
  • Delta i och leda förbättrings- och utvecklingsprojekt
  • Månads- och årsbokslutsarbete
  • Löpande redovisning och avstämningar
Vem är du?

Du har en akademisk examen inom ekonomi och har ca fem års erfarenhet av redovisning, antingen från revision eller från annan redovisningsinriktad roll. Det är meriterande om du även har grundkunskaper i koncernredovisning. Dina kunskaper i Excel är goda och det är en fördel om du har god systemkunskap, man arbetar i Visma Business och Ocra. Du behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift, men det är kul om du även talar ytterligare språk.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och för att passa i gruppen ser vi att du som söker är positiv, driven och trivs i en entreprenörsinriktad organisation. Det är viktigt att du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad samtidigt som du förstår vikten av att hålla deadlines. Då man har ett tätt samarbete inom hela finansteamet är det viktigt att du har en prestigelös läggning och tar initiativ till att hjälpa till där det behövs. Du är drivande och orädd och ser det som en positiv utmaning att vara med och fortsätta utveckla EasyParks finansfunktion i en öppen och föränderlig roll.

Intresserad?

I denna rekryteringsprocess samarbetar EasyPark med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer sker löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV samt personliga brev. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Kategorier: Ekonomi - Inköp
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
EasyPark Mobilparkering är en tjänst för alla bilister som vill förenkla sin vardag. Med EasyParks mobiltjänst kan privatpersoner och företag skapa en bekvämare, säkrare och effektivare parkeringsvardag. Bilisten startar och avslutar enkelt sin parkering exempelvis via EasyParks Smartphone Applikation. Det är bekvämt, säkert och tidsbesparande att inte behöva köa till parkeringsautomat eller att behöva betala för mycket, samtidigt som risken för parkeringsböter minimeras. Att vid månadens slut dessutom få alla parkeringskostnader redovisade på en faktura eller kredit- /drivmedelskort är mycket praktiskt. EasyPark erbjuder även sms-parkering. EasyPark har bred nationell täckning i alla Nordiska länder samt finns även i Tyskland, Österrike, Italien, Frankrike, Spanien och Israel.

EasyPark erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, ett internationellt perspektiv samt goda möjligheter till personlig utveckling. Kontoret präglas av en positiv energi där man tillsammans arbetar mot gemensamma mål och gemensamt firar framgångar.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
Invici