Ekonomi Klara Papper AB · Publicerad 6 okt

Din roll som redovisningskonsult hos oss är att förstå våra kunders behov av stöd, rådgivning och rapportering. Du kommer att ta hand om kund- och leverantörsreskontra, månads- och årsbokslut samt rapportering för ett antal kunder. Vi söker nu en konsult som självständigt kan upprätta årsredovisningar, skattedeklarationer och inkomstdeklarationer. Att handleda juniora kollegor i deras arbete och utveckling är en annan del av arbetet. Vi arbetar i 3 redovisningsteam och sitter i ljusa lokaler på Kungsgatan. Konsultuppdrag med placering ute hos kunder förekommer också.

KlaraPapper skapar effektiva ekonomi- och lönefunktioner som stödjer våra kunders verksamhet. Idag är vi 70 medarbetare som samarbetar med ca 160 kunder. Vi har funnits sedan 1997 och har hela tiden vuxit organiskt. Vid tre tillfällen har Klara Papper utsetts till Gasellföretag.

Som medelstor aktör kombinerar KlaraPapper det stora företagets kompetens med det lilla företagets personliga bemötande. Det gör att både kunder och medarbetare kan utvecklas i en bra miljö. Bland våra kunder finns många intressanta, välkända och välrenommerade företag som vi är stolta över att vara samarbetspartner till. Vi lägger stor vikt vid nära och långsiktiga kundrelationer.

KlaraPapper är kända för, och har alltid stått för kompetens och kvalitet. Våra ledord är engagemang, trygghet och utveckling. Med det menar vi att vi erbjuder dig som anställd en god arbetsmiljö, i centralt belägna lokaler, med trevliga kollegor som har ett genuint intresse för redovisning. Vi uppmuntrar våra anställdas kreativitet och intresse för utveckling genom att vara lyhörda och öppna dörrar för nya arbetsuppgifter, projekt och nya ansvarsområden. Samtidigt ser vi stor nytta i att våra anställda har balans mellan jobb och fritid och är måna om hälsa och välmående. Vi välkomnar digitaliseringen och den moderna arbetsformen och ser möjligheter i att utvecklas tillsammans med våra kunder och vår personal. Våra kontor ligger i Stockholm City och Östersund/Åre. Välkommen till KlaraPapper!

Din bakgrund
· Universitetsexamen eller annan eftergymnasial utbildning

· Minst 5 års arbetslivserfarenhet som redovisningskonsult med eget kundansvar, alternativt annan självständig roll med erfarenhet från företag i olika storlekar och branscher

· Vana vid att självständigt arbeta med redovisning från ax till limpa, inklusive upprätta bokslut, årsredovisningar K2/K3 och inkomstdeklarationer samt rådgivning till kunder.

· Gärna erfarenhet av Fortnox. Microsoft Dynamics NAV (Navision), 24 Seven Office eller annat webbaserat ekonomisystem samt något boksluts- och skatteprogram.

· Du har goda excel- och IT-kunskaper

· Gärna erfarenhet och stort intresse av utvecklingsprojekt, affärs- och rapporteringssystem

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är en trygg, öppen och social person och som gärna delar med dig av dina kunskaper, till såväl kunder som kollegor. Engagemang, nyfikenhet och positiv energi är andra egenskaper som vi värdesätter.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Erika Klatzkow, Valegro på tel 0704-121950. Är du intresserad av att söka tjänsten, vänligen skicka personligt brev och cv till erika.klatzkow@valegro.se, märk ansökan ”redovisningskonsult”. Vi hanterar ansökningar löpande.

Redovisningskonsult redovisningsekonom financial accounting redovisningsbyrå
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga