Eletta Flow AB · Publicerad 1 okt 2019

Eletta Flow söker en mekanikkonstruktör till deras huvudkontor i Stockholm

Är du mekanikkonstruktör med ett intresse för design av produkter inom analog mätning? Trivs du i organisationer med kundnära produktutveckling och spännande teknik? På Eletta Flow får du jobba med mekanik inom ett brett spann av olika arbetsprocesser. Du kommer att designa mekanikkonstruktioner respektive och CAD:a dessa, men även utföra hållfasthets- och flödesberäkningar

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Elettas flödesmätare är en unik produkt som används inom mätning av gas- och vätskeflöde med hjälp av differenstryck. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och söker idag en mekanikkonstruktör, gärna med erfarenhet av matematiska beräkningar av gas- och vätskeflöden. Vi erbjuder dig en intressant och utvecklande roll där du får möjlighet att dagligen jobba med, och utveckla din kompetens inom, mekanik och CAD-design.

Dina framtida arbetsuppgifter

På Eletta Flow kommer du tillsammans med våra duktiga elektronikingenjörer arbeta med projektering, design och utveckling av våra flödesmätare. Du kommer vara involverad i alla våra pågående projekt och i framtagning av våra prototyper. Arbetet innebär CAD-ning, design och matematiska flödesberäkningar i mätning av gas-, och vätskeflöde och differenstryck samt testning som för att kvalitetssäkra produkten.

Rollen innebär också

Hos oss på Eletta är våra anställda vår största tillgång och företagskapital. I din roll kommer du arbeta med utveckling av nya produkter samt vidareutveckling av befintliga produkter. Ditt jobb innebär att du under eget ansvar arbetar med flera projekt samtidigt och därmed även har många olika kontaktytor.

VEM ÄR DU?

Eletta expanderar och söker dig som har ett stort intresse för teknik och innovation. Du har erfarenhet som mekanikkonstruktör samt goda kunskaper i ett eller flera CAD-program, önskvärt är kunskaper i Solidworks. Du kommer att jobba brett inom mekanikutveckling av nya och befintliga produkter.
Vi vill att du har en civilingenjörsexamen inom mekanik eller högskoleingenjörsutbildning med relevant matematisk påbyggnad i exempelvis MatLab / Mathematica. Du har ett intresse för att arbeta med inbyggda system och erfarenhet av att arbeta hands-on i team. Du behärskar svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.

Det är meriterande med erfarenhet av praktisk mekanisk bearbetning och produktutveckling i samarbete med elektronikingenjörer. Som person är du ansvarstagande med stort eget driv och initiativförmåga. Vi söker en "doer" med god social förmåga. Som person är du prestigelös, nyfiken och öppen för att realisera såväl dina egna som andras idéer.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga