Elskling AB · Publicerad 30 aug

På elskling.se får du chansen att jobba med webbutveckling och webbdesign i spännande projekt i ett företag som ligger i framkant.

Vill du jobba i ett utvecklingsinriktat bolag i en bred roll och lockas av ny teknik och design? Varmt välkommen till vår gemenskap! Här blir du en värdefull kollega där idéer uppskattas och tas tillvara. Elskling kännetecknas av en familjär och trivsam organisation där kollegor trivs och har roligt tillsammans.

Vi erbjuder dig

Kontoret ligger mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från T-centralen. Här kommer du att få:
  • bidra till att förenkla för privatpersoner och företag att välja bland över 5000 elavtal
  • jobba med ny teknik och utveckling av Elskings alla produkter
  • bli en del av ett bolag där startup-anda och öppet klimat råder
  • möjlighet att utvecklas utifrån dina intressen
  • förutsättningar till balas mellan privat-och arbetsliv
DET HÄR GÖR DU HOS OSS
  • agil webbutveckling, webbdesign och underhåll av webbsidor
  • kodning i HTML5, CSS3
  • programmering i Javascript
  • delta i mindre och större utvecklingsprojekt
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Det är totalt 16 anställda på företaget och i ditt närmast team får du arbeta med 4 andra ambitiösa utvecklare. Det blir ett varierat arbete där du får jobba med både design och programmering i olika spännande projekt som är kopplade till alla Elsklings produkter; elskling.se, elskling.no, företagstjänster och jämförsäkring.se. Då Elskling.se sedan mars 2018 ingår i Zmarta Group är vi glada att kunna erbjuda nya spännande projekt tillsammans med Zmarta och utvecklingsvägar inom båda bolagen.

Mer om dig

Vi tror att du är en utvecklingsinriktad person som har ett öga för webbdesign. Du gillar att arbeta i team och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra. Du har erfarenhet webbdesign och webbutveckling i CSS, Javascript och HTML sedan tidigare. Har du programmeringskunskaper i PHP är det meriterande, men inget krav. Har du skapat konsumentanpassade webbsidor är detta också ett plus.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga