Elvenite · Publicerad 25 okt

Vi behöver verkligen din hjälp.

För hur ska vi kunna förmedla för alla andra kunder som inte känner oss att vi till exempel är ledande på att digitalisera livsmedelsindustrin i Norden? Där frågor kring hållbarhet, hälsa kombineras med förbättringsmöjligheter relaterade till ex vis supply chain och livsmedelssäkerhet.

Eller att vi ska kunna berättas för kommande medarbetare att vi jobbar med coola grejer som t.ex Machine learning, Advanced analytics och Big Data. Och narurligtvis mobilappar, avancerade webblösningar och molnbaserade affärssystem (ERP).

Nu söker vi en marknadschef med tydligt fokus på digitala kanaler.

När vi nu är en ledande aktör inom digital omställning behöver vi kanske också vara en fena på digital kommunikation och marknadsföring?

Vi tror skarpt på det men vi vet bara inte hur.

Så vi söker dig som går igång på detta och som hellre ber om förlåtelse än tillåtelse. Som har visioner för framtiden. Men som också är beredd att kavla upp ärmarna och göra detta. Såväl strategiskt som i praktiskt handlande för att bygga ett premiumvarumärke inom vårt segment.

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen och redan visat framfötterna inom B2B-marknadsföring och kommunikation i digitala kanaler. Vi hoppas du är vår nya marknadschef och är sugen på att ta en nyckelroll i vår spännande framtidsresa.

När vi rekryterar samarbetar vi med Testhuset. BengtTesthuset har jobbat med oss i flera år och känner oss väl. Så slå honom gärna en signal om du har funderingar. Han finns på 0705 94 72 77

Skicka in ditt CV tillsammans med ett kortfattat brev och ett portfolio eller arbetsprover.

Vi ser gärna att du lämnar in ditt intresse till jobbet på www.elvenite.se/jobba-hos-oss senast den 31 oktober.

Hoppas vi ses!

Placeringsort: Karlstad eller Stockholm

Tillträde snarast möjligt
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Elvenite är ett offensivt bolag som levererar kvalificerade konsulttjänster i gränslandet mellan IT och verksamhetsutveckling. Med Karlstad som bas och verksamhet både i Stockholm och Norge har företaget under åren etablerat sig som en respekterad leverantör till Skandinavisk livsmedelsindustri. Och nu är vi laddade. Laddade för att ta ett riktigt stort kliv. Ett härligt gäng mycket kompetenta medarbetare, en stark företagskultur, kunder som gillar det vi gör och vill ha mycket mer. För att ta klivet in i framtiden krävs nya kompetenser. Därför söker vi dig som vill vara med på vår spännande resa.
+ Läs mer om företaget