Empros Pharma · Publicerad 16 okt 2019

Empros Pharma AB utvecklar läkemedel mot övervikt och fetma och söker nu en klinisk projektledare med erfarenhet av att utforma och genomföra kliniska studier. Som klinisk projektledare kommer du leda planering, genomförande och analys av kliniska studier för våra produkter. Du kommer få en strategiskt viktig roll i företagets fortsatta utveckling och ingå i meningsfulla interna och externa samarbeten. Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas på ett mindre entreprenörsdrivet företag med god gemenskap, korta beslutsvägar och en spännande resa framåt!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering Solna. Urval och intervjuer sker löpande så vi välkomnar din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som klinisk projektledare kommer du få ett övergripande ansvar för planering, genomförande, dokumentation och rapport av kliniska studier. Kommande kliniska prövningar kommer drivas i samarbete med ett utvalt CRO.
I tjänsten som klinisk projektledare ingår bland annat:
  • Leda och koordinera kliniska prövningar från planeringsstadiet till avrapportering och inskick till myndigheter i nära samarbete med ett kliniskt CRO.
  • Ansvara för kommunikationen med interna och externa intressenter som samarbetspartners och myndigheter
  • Delta i skrivande och framtagandet av studierelaterade dokument som kliniska studieprotokoll, manualer, studie- och säkerhetsrapporter med flera
  • Omvärldsbevakning inom relevant indikationsområde
Vem är du?

Vi söker dig som har:
  • Akademisk examen inom medicin/naturvetenskap. PhD är meriterande
  • Minst ett par års erfarenhet av att arbeta med kliniska studier och erfarenhet av projektledning
  • Goda kunskaper i ICH/GCP
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Tidigare erfarenhet av arbete på ett kliniskt CRO är ett starkt plus.
  • Erfarenhet av arbete i småföretag är meriterande.
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och som har en naturlig ansvarskänsla och starkt eget driv att nå i mål. Då vi är ett mindre bioteknikföretag så behöver du kunna vara flexibel och samarbetsvillig samt ha god förmåga att ta egna initiativ och hantera flera aktiviteter samtidigt. Du drivs av att leverera i tid med hög kvalitet och utveckla interna och externa samarbeten. Du kommer in ett spännande företag där din kompetens och dina idéer kommer göra betydande skillnad för oss och våra patienter!

Vi tror att både erfarenheter och personligheter är viktiga i ett välfungerande team. Vi kommer således att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om verksamheten

Empros Pharma AB grundades 2013 av seniora forskare och entreprenörer på Uppsala Universitet tillsammans med investeraren Flerie Invest. Uppfinnarna är fortfarande aktiva i bolaget och har fullt fokus på att utveckla fetmaläkemedlet EMP16. Organisationen är liten och stora delar av tjänsterna köps in från konsulter eller tjänsteföretag. Modellen (ett nästan helt virtuellt bolag) gör att Empros är extremt flexibelt och fokuserat bolag där alla investeringar går direkt in i att driva utvecklingen av EMP16 framåt.
För mer information besök: www.emprospharma.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård

Inga fler liknande jobb tillgängliga