Enea AB · Publicerad Igår 16:08

Till Enea AB söker vi nu en erfaren exekutiv assistent. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på heltid med start innan jul alternativt i början av januari 2020. Detta uppdrag är initialt på fyra månader med chans till förlängning alternativ fast anställning.

Ditt uppdrag
Enea är ett svenskt datakonsult- och programutvecklingsföretag med huvudkontor i Kista. Där sitter 45 anställda i ett öppet kontorslandskap. Det är en global miljö med mycket internationella kontakter. Du kommer att supportera VDn samt hjälpa CFO/marknad i anslutning till årsrapporterna. Som exekutiv assistent kommer du att sitta med i ledningsgruppen och välkomnas att komma med egna idéer och förslag och verka som bollplank till VDn. Du kommer även att vara kulturbärare inom organisationen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Klassiska EA-uppgifter som reseräkningar, medverkan vid ledningsgruppsmöten, protokollföring, kalenderhantering, boka möten samt resor
  • Ha huvudansvaret för att publicera finansiella pressreleaser
  • Vara kontaktperson mot analytiker/aktieägare
  • Vara med i den lokala festkommittén och anordna interna events för de anställda
Din bakgrund
Vi söker dig som har jobbat som exekutiv assistent tidigare på ett börsnoterat bolag. Eftersom Enea är ett internationellt företag är också ett krav att du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska. Det är därför meriterande om du jobbat i en internationell miljö tidigare. Det är även meriterande om du har ett intresse för årsrapporter eller Investor Relations. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är en social och flexibel person som får saker att hända och som gillar att nätverka. Du bör även vara en van användare av Office-paketet.

Om kunden
Enea is a world-leading supplier of innovative software components for telecommunications and cybersecurity. Focus areas are cloud-native, 5G-ready products for mobile core, network virtualization, and traffic intelligence. More than 3 billion people rely on Enea technologies in their daily lives. Enea is listed on Nasdaq Stockholm. For more information:
www.enea.com

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är specialister på hållbar rekrytering och attraktion som arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD-assistent, exekutiv assistent, Office Manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Caroline de la Motte (caroline.de.la.motte@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se). Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga