Enetjärn Natur AB · Publicerad 9 nov 2020

Vill du ha både naturen och näringslivet som uppdragsgivare?
Ecogain är ett av landets snabbast växande konsultföretag inom samhällsutvecklande naturvård. Vi hjälper våra kunder att hitta konkreta lösningar som främjar en samhällsutveckling i samklang med naturen. Som en del av Ecogain får du möjlighet att påverka företag att skapa ett schysst förhållningssätt till naturen.

Ecogain är ett företag med ett stort engagemang och med en djupgående kunskap om natur och ekologiskt hållbarhetsarbete. Vår styrka är vår bredd - vi behärskar både strategiskt arbete på ledningsnivå och direkta insatser på land och i vatten. Hos oss erbjuds du en modern arbetsplats där vi månar om en bra balans mellan arbete och fritid. Du ges stor frihet att förlägga din arbetstid så att det fungerar för dig.

Om tjänsten
Många företag och organisationer efterfrågar vårt objektiva stöd. Därför vill vi förstärka vårt team med dig som delar vårt engagemang. Vi söker ytterligare en miljöjurist som vill ha ett omväxlande arbete i en spännande miljö där arbetsuppgifterna spänner över flera olika rättsområden. Tillsammans med vår andra jurist kommer du att stötta både ledning och kollegor i frågor som rör t.ex. avtal, anbudsskrivning, interna policyers, GDPR och även delta/stötta i förhandlingar i domstol.

För att trivas hos oss behöver du vara bekväm med och tycka att det är roligt att ta dig an olika typer av uppdrag då det kan bli aktuellt för dig att även göra fältbesök i t.ex. vindkraftparker, gruvor etc. Du kommer arbeta som miljöprojektledare och projektleda grupper med olika kompetenser. Tillsammans med dina kollegor kommer du ta fram och hålla utbildningar både internt och externt. Sälj och kundkontakter är också en del av dina uppgifter. Vi söker därför dig som är kunnig, modig och trivs med att arbeta i lag. Du delar också vår vilja att stoppa degraderingen av biologisk mångfald.

Du kommer att tillhöra affärsområde Miljöprojektledning och din placering är på något av våra kontor i Umeå, Östersund, Uppsala, Stockholm, Göteborg eller Malmö. Dina kollegor inom affärsområdet är en miljöjurist samt 15 kunniga miljöprojektledare, som utgörs av bland annat biologer, naturgeografer och samhällsplanerare.

Vi söker följande hos dig som konsult

För att passa i rollen som miljöjurist hos oss ser vi gärna att du har följande kvalifikationer, kompetens och erfarenhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en juristexamen och minst tre års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete.

Kompetenser
  • projektledarkompetens - du har en förmåga att organisera och leda projekt mot uppsatta mål
  • analytisk förmåga - du har lätt för att snabbt sätta dig in i och dra slutsatser från beslutsunderlag från olika specialistområden
  • systematisk förmåga - du är lösningsorienterad och har lätt att sätta uppdraget i ett sammanhang och förstå vägen framåt
  • kommunikationsförmåga - du har en god förmåga att läsa, lyssna till och förstå skriftlig och talad kommunikation och en förmåga att förklara och sammanfatta
  • affärsmässighet - du utvecklar våra kundrelationer och får våra beställare att känna sig respekterade och trygga.
Erfarenhet
Det är meriterande om du har arbetat på mark- och miljödomstol, länsstyrelse eller har annan relevant erfarenhet av att tillämpa miljölagstiftning. Som jurist är du van och bekväm med att själv driva dina projekt/ärenden framåt.

Ansök nu
Sista datum för ansökan är 11 december, 2020. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi kan komma att tillsätta tjänsten så snart vi har rätt sökande.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik
Underkategori
Affärsjuridik

Inga fler jobb från Enetjärn Natur AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga