Enjoy Wine & Spirits · Publicerad 27 sept 2021

Vi söker varuplanerare till Enjoy Wine & Spirits AB i Stockholm, läs mer nedan.

Har du erfarenhet som logistiker och känner att varuplanerare är nästa steg i karriären? Har du kanske jobbat som lagerstyrare, Demand Planner eller Supply Planner? Då kan detta vara tjänsten för dig! Till Enjoy Wine & Spirits AB i Stockholm söker vi nu varuplanerare, låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Enjoy Wine & Spirits erbjuder en familjär, öppen och lärande företagskultur på en arbetsplats med engagerade och kunniga medarbetare. Vi har kul på jobbet, vi tror på långsiktighet och samarbete och känner passion för det vi gör.

Det här är en spännande nyckelroll i ett familjeföretag med rötterna i Italien och fötterna i hela världen. Vi är ett sunt företag med ett stort fokus på hållbarhet i alla led och med ledorden innovation, passion och ansvar. Du erbjuds också förmåner som exempelvis friskvård, tjänstepension, betald mobil och massage på kontoret.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som varuplanerare ska du säkerställa en hög servicegrad och samtidigt optimera inflöde, lager och omsättningshastighet.
 • Kontakt med samarbetspartners (kunder, producenter, lagerhållare och transportörer).
 • Planering och orderläggning av inköpsorder.
 • Optimering och bokning av infrakter.
 • Lageroptimering och löpande lagervård/ saldoavstämningar.
 • Hantering av avvikelser och reklamationer vid intransporter.
 • Masterdata och diverse administrativa uppgifter.
 • Säkerställa servicen med samarbetspartners och internt.
 • Kontroll & kontering av leverantör- och transportfakturor
 • Avstämningar av lager i samband med daglig filinläsning.
 • Avstämningar med ansvariga Produktchefer samt uppdateringar av prognoser.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad på Södermalm och är en heltidstjänst (40 h/veckan) med start så snart rätt person kan vara på plats. Dina arbetstider är 08.00-17.00 och du rapporterar till Supply Chain Manager.

VEM ÄR DU?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för denna roll ser vi att du:
 • har erfarenhet från varuförsörjning/planering av snabbrörliga konsumentvaror.
 • kan svenska och engelska.
 • har goda kunskaper i Office 365.
Det är meriterande om du har arbetat med lagerhantering av vin & sprit tidigare, har erfarenhet från affärssystem exempelvis; Navision/Business Central och/eller har någon utbildning inom logistik eller ekonomi.

För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du som person är strukturerad, ansvarstagande och noggrann eftersom rollen innebär flertalet parallella arbetsuppgifter som innefattar mycket administration. En stor del av administrationen kräver också ett gott siffersinne. Utöver administrationen kommer du också ha många olika kontaktytor, så vi värdesätter en god samarbetsförmåga och serviceorientering.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp , Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga