Epico Tech · Publicerad 2 mars 2020

Databasutvecklare till Epico Tech

Epico Tech är ett snabbväxande konsultbolag inom databasutveckling med huvudfokus på Oracles produkter. Till kontoret i centrala Stockholm söker vi nu dig som har viljan att utvecklas till morgondagens stjärna inom databasutveckling. Du får chansen att utvecklas tillsammans med erfarna konsulter i de mest utmanande och intressanta projekten på marknaden.

Tjänsten

Epico Tech är ledande inom databasutveckling, arkitektur, säkerhet, prestanda och förvaltning. De se nu en ökad efterfrågan på sina tjänster och de befinner sig i ett expansivt skede. Som konsult utgår du ifrån Epico Techs kontor i centrala Stockholm men arbetar ofta hos olika kunder runt om i Stockholm.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har arbetat med databasutveckling i något eller några år och söker nästa utmaning i karriären. Du är duktig på att hantera data, behärskar SQL väl, gärna även Oracle. Du förstår att grunden för många av de intressantaste teknikområdena har sin grund i välgenomtänkt och effektiv hantering av data och att detta görs bäst i en professionell och effektiv databas. Du är en god kommunikatör i både svenska och engelska och delar gärna med dig av din kunskap och expertis.
  • Högskoleutbildning, troligen ingenjör eller systemvetare.
  • Har erfarenhet av databasutveckling.
  • SQL, Oracle, DBU eller DBA, PL/SQL, APEX
  • Programmeringsvana, gärna kunskaper i Javascript, Shell script, Python, PHP eller andra scriptspråk
  • Har ett strukturerat arbetssätt och vana att arbeta i projektform.
  • Talar och skriver svenska och engelska
Som person hoppas vi att du är positiv, driven och ständigt vill utvecklas. Du behöver även ha en god social förmåga och vara bra på att skapa förtroende.

Vi erbjuder dig

Hos Epico Tech får du arbeta med spännande projekt mot intressanta kunder, ofta med det senaste inom teknikområdet. Du får möjligheten att utbyta kunskaper och erfarenheter med väldigt duktiga och trevliga kollegor. För Epico Tech är kompetens och kompetensutveckling centralt. Därför ser vi till att komplettera din kompeternsutveckling med utbildningar, certifieringar, konferenser och aktivt deltagande i användarforum. Det råder en stark teamkänsla och genom att arbeta med andra expertkonsulter får du bra möjligheter att utvecklas både professionellt och personligt.

Om Epico Tech

Epico Tech är ett starkt växande konsultbolag med fokus på att erbjuda expertis inom intressanta teknikområden till kunder i Nordeuropa. Huvudkontor ligger i Köpenhamn och i Sverige arbetar konsulter från Göteborg till Stockholm. I dagsläget har man ca 400 konsulter i uppdrag och växer starkt inom ett flertal områden.

Den här rekryteringen sköts av Barona.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost men för frågor/information kontakta John F. Granlund john.granlund@barona.se.

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

När vi blickar framåt ser vi växande möjligheter och ett större fokus på internationella lösningar. I Sverige har vi under 2019 förvärvat Ageris, AMGA och Prizta och har den långsiktiga planen att bli en marknadsledande aktör samtidigt som vi behåller vår entreprenöriella kultur och framgångsrika specialiseringstrategi.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell;
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 apr 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga