Euro Accident Health & Care Insurance AB · Publicerad 16 okt

Euro Accident är inne ett spännande skede där vi växer, utvecklas och vinner framgång. Vi behöver fler medarbetare som vill komma in i vår gemenskap som präglas av omtanke, handlingskraft och nytänkande. Till vårt Risk & Finansteam i Stockholm söker vi nu en driven controller med sinne för analys och rapportering som vill vara med och utvecklas med oss på vår resa att bli ett försäkringsbolag. Vårt team består idag av en chef och tre personer som jobbar som controller, aktuarie och underwriting.

Vad vi erbjuder
I rollen som controller kommer du få arbeta brett med uppgifter som spänner över hela controllerområdet. Du kommer ha ett nära samarbeta med teamet och få en betydelsefull roll i att bygga upp en fungerande controllerfunktion med rapporteringsprocesser och strukturer kopplat till legala krav samt styrelse- och ledningsbehov. Dina arbetsuppgifter blir varierande och innebär bland annat sammanställning och analys av data, framtagning av finansiella rapporter, Solvens 2-rapportering, boksluts- och årsredovisningsarbete samt löpande lönsamhetsuppföljning.

Vi erbjuder en unik möjlighet för dig som vill utvecklas och ta ansvar samtidigt som du får möjlighet att påverka och utveckla fungerande strukturer. Hos oss kommer dina insatser att märkas och uppmärksammas och du kommer tydligt kunna se ditt bidrag till helheten.

Vem vi söker
Du är civilekonom eller har en högskolexamen i ekonomi/redovisning och har arbetat cirka 1-3 år som controller på ett försäkringsbolag eller revisionsbyrå med erfarenhet från bank och försäkring. Du har god kunskap inom analys av data samt rapporteringsprocesser och strukturer inom försäkringsbranschen.

Som person är du noggrann, analytisk, ansvarstagande och ordningsam. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo med hög leveransförmåga och kvalitet.

Vi har en kultur och gemenskap på Euro Accident som vi är stolta över och som präglas av våra värderingar omtanke, handlingskraft och nytänkande. För att passa in i vår kultur är du flexibel och pragmatisk som person och hittar lösningar på det mesta. Du delar också våra värderingar och brinner för vår vision: att bidra till en trygg och frisk värld.

Vill du bli en av oss?
Skicka din ansökan snarast till katarina.akesson@euroaccident.com. Vi hanterar ansökningar löpande.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anette Norberg, Chef Risk & Finans, anette.norberg@euroaccident.com, telefon 070-350 93 70 eller Mats Roth, Financial Controller, mats.roth@euroaccident.com, telefon 073-329 92 99.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler jobb från Euro Accident Health & Care Insurance AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga