Europcar · Publicerad 8 okt

Din nya tjänst

Vill du ta dig an utmaningen och arbeta om förvaltningsledare på Europcar? Vågar du stå på dig och ställa krav mot leverantörer? Då vill vi veta mer om dig!

Europcar är ett bolag inom biluthyrningsbranschen med ett högt driv och en vilja att vara i framkant av tekniken. De letar nu efter en förvaltningsledare som kommer att vara ansvarig för affärs- och uthyrningssystem. Systemet som används för biluthyrning är baserat på Dynamics AX och har drygt 300 användare. Du kommer ingå i ett team med 6 personer i en förändringsbenägen miljö. Tjänsten är en rekrytering placerad i Årsta, där 45 personer arbetar.

Du kommer att agera som länken mellan bolaget och leverantörerna. Driften är outsourcad din roll blir säkerställa en stabil drift och att systemet är redo för framtiden. Du ansvarar för att systemimplementationer prioriteras och genomförs med tydlig kravställning och uppföljning. Budgetansvar kommer också att vara en av dina uppgifter.

Du kommer att hantera, uppdatera, förbättra och utveckla systemets huvudprocesser. Du samlar in information kring önskemål om utveckling av systemet från verksamheten och du gör bedömningen om det är genomförbara önskemål samt när i tid det kan implementeras. Målet med utvecklingen är att Europcar i slutändan får nöjdare kunder och medarbetare. I ditt arbete ingår bl.a.:
  • Arbeta med planering, ledning och uppföljning av leveransen av IT-tjänster.
  • Säkerställa god kvalitet i leveransen, vilket omfattar organisation, processer, rutiner och leverantörer.
  • Prioritering med verksamheten kring nya behov i systemet.
  • Driva förstudier och vara med och driva projekt.
  • Ta fram långsiktiga underhållsplaner för IT-miljöer.
  • Budgetansvar gällande beställningar av leverantörer
Din bakgrund
  • Tidigare arbetat som förvaltningsledare eller liknande erfarenhet
  • Förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt och självständigt sätt
  • Goda kommunikativa egenskaper
  • Du kan utrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Meriterande är tidigare åtaganden inom projektledning eller att leda andra genom förändring, vi ser gärna att du har erfarenhet av förvaltningsledning. Meriterande är också kunskaper inom Agila metoder och språkkunskaper i tyska.

Din profil

Du är prestigelös och analytisk. Du vågar ställa krav på både medarbetare och leverantörer. Du kan argumentera för din sak baserat på fakta och kan kommunicera det på ett pedagogiskt sätt. Du vågar diskutera och stå på dig när det behövs.

Din ansökan

Europcar samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Har du frågor? Kontakta Tilda Stenmark på 08-120 88 704 eller Camilla Molander på 08-120 88 788. Vill du söka tjänsten gör du det via länken på vår hemsida.

Vi önskar att du kan börja jobba omgående (om möjligt), vi intervjuar kandidater fortlöpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag 2018-11-22.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Fler och fler upptäcker fördelarna med att hyra bil för att kunna vara flexibel och välja bil efter tillfälle och behov. Europcar är Europas ledande biluthyrningsföretag och finns representerat med 3 500 stationer och 195 000 bilar i 150 länder. I Sverige har Europcar 135 stationer och 5 000 bilar. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB.

Keyword: förvaltningsledare, systemförvaltare, system, förvaltare, projekt, ERP, implementering, leverantörskontrakt, delivery management
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga