Evi Industries Stockholm AB · Publicerad 8 sept 2021

Nu söker Evi Industries Stockholm AB i Kungsängen en arbetsledare till deras kvällsskift, läs mer nedan!

Lockas du av en operativ- och verksamhetsnära roll med driftansvar? Har du tidigare erfarenhet som ledare inom tillverkningsindustrin och trivs med att leda, motivera och utveckla andra? Till Evi Industries Stockholm AB söker vi nu en arbetsledare som ska vara driftansvarig för deras kvällsskift, låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som arbetsledare kväll på Evi Industries Stockholm AB i Kungsängen, erbjuder vi dig en spännande och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor. Dessutom så arbetar Evi Industries Stockholm AB med de nyaste, modernaste, miljövänligaste och effektivaste maskinerna som finns på marknaden inom plåtbearbetning, lackering, montering, och testning. Evi Industries Stockholm AB vill att du ska må bra, känna dig trygg och motiverad på din arbetsplats, så självklart erbjuder de kollektivavtal samt andra förmåner som exempelvis ny teknik och löneutveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare kväll kommer du att ansvara för det operativa arbetet i produktionen för ca 15 personer, du ska leda, organisera, motivera och fördela resurser på bästa sätt för att säkerställa att arbetsuppgifterna utförs i tid till förväntad kvalitet.

Specificerade arbetsuppgifter:
  • arbeta och verka utifrån företagets affärsidé och policys.
  • operativt samordna och leda produktion enligt plan.
  • leda och utveckla underställd personal.
  • verka för ständiga förbättringar inom den egna verksamheten.
  • ansvara för korttidsplanering av produktion.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i Kungsängen och är en heltidstjänst (36 h/veckan) med start så snart rätt person kan vara på plats. Dina arbetstider är måndag till torsdag 16.00-01.45 och du rapporterar till produktionschefen.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

VEM ÄR DU?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för denna roll ser vi att du:
  • har operativ erfarenhet av att leda personal inom produktion.
  • är van att arbeta med MPS-system.
  • har operativ erfarenhet av effektivisering av produktionsprocesser och flöden.
  • är flytande i svenska, tal och skrift.
  • har körkort B.
Det är meriterande om du har arbetat inom liknande produktion (stansning, bockning, pulverlackering och montering).

För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du som person är strukturerad, kommunikativ och resultatinriktad eftersom det är du som ansvarar för att skiftlaget når de uppsatta målen. Det är också av stor vikt att du är självständig, trygg och tydlig i ditt ledarskap för att du tillsammans med ditt skiftlag ska kunna utveckla och optimera ert arbete.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga