Försvarsmakten · Publicerad 6 okt

Avdelningen för krypto och IT-säkerhet söker en driven, serviceinriktad och initiativrik assistent.

Dina arbetsuppgifter

Din uppgift är att stötta avdelningschefen och avdelningens övriga medarbetare med praktiska och administrativa uppgifter såsom resebeställningar, protokollskrivning, hantering av skrivelser i vårt diariesystem, kryptering och dekryptering av filer, arrangemang av möten och konferenser mm. Du är också avdelningens "nav" och den man vänder sig till med ärenden inom serviceområdet.

Din kompetens

Vi söker dig som har minst 3 årig gymnasieutbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna inom offentlig förvaltning. Du har god förmåga att uttrycka dig på både svenska och engelska såväl i tal som i skrift. Då arbetet innebär mycket interaktion med datorer, förväntas du även ha mycket god datorvana. Tidigare anställning inom Försvarsmakten är meriterande.

Dina egenskaper

Du brinner för det du gör och har en ständig längtan och ett eget driv efter att lära dig mer och stötta andra samt utveckla befintliga arbetsprocesser.

En förutsättning för goda resultat i arbetet är att du är bra på att samarbeta och att du tar ansvar för ditt eget arbete. Du är prestigelös, strukturerad och noggrann och förstår vikten av kvalitet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper som noggrannhet, initiativtagande, engagemang och samarbetsförmåga.

Vårt erbjudande

Avdelningens vision är "Världsledande krypto och IT-säkerhet för svenska intressen" och vi samlar några av Sveriges främsta experter inom området krypto och IT-säkerhet. Brinner du för att lära dig mer och ständigt förbättras kan vi erbjuda dig ett viktigt arbete tillsammans med de bästa. Det finns stora möjligheter att påverka arbetet och att balansera arbete och privatliv.

Upplysningar om befattningen

lämnas av Avdelningschef Pia Gruvö, nås via växeln 08-788 75 00.

Fackliga representanter

SACO/Försvar, Anders Markow, OFR/S, Katarina Kruse och för OFR/O Lars Söderström, samtliga nås via växeln 08-788 75 00.

Övrigt

Tillsvidare med 6 månaders provtjänstgöring. Tillträde: Snarast. Arbetsort Stockholm.

Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev i ansökningsbrevet vill vi att Du motiverar varför Du är lämplig för denna befattning.

Välkommen med din ansökan!

Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. MUST bedriver försvarsunderrättelseverksamhet till stöd för svensk utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik och kartlägger yttre hot mot Sverige. MUST bedriver även militär säkerhetstjänst för att skydda Försvarsmaktens värden och har ansvar för totalförsvarets signalskydd. MUST är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för nationen angelägna arbetsuppgifter. I organisationen arbetar civila som är experter inom olika områden (t.ex. statsvetare, ekonomer, tekniker, matematiker, HR-specialister) och officerare.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga