Försvarsmakten · Publicerad 5 dec 2019

MUST IHK söker Administratör

MUST Informationshanteringskontor (IHK) ansvarar för informationshantering på MUST-gemensam nivå samt planering, utveckling och vidmakthållande av IT-system. Kontoret arbetar för att stärka MUSTs flexibilitet och förmåga att svara upp mot verksamhetskrav på informationshantering och informationssystem.

IHK är i ett dynamiskt förändringsläge där rätt person med rätt engagemang kommer erbjudas ett spännande jobb. Tjänsten innebär att vara administrativt stöd till den löpande verksamheten inom IHK och samverkar med andra funktioner som är viktiga i förändringsarbetet. Som administratör inom IHK arbetar man både mot ledningsfunktionen och den löpande verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som administratör är du navet på kontoret och trivs också i den rollen. Du hanterar allt från internkommunikation, logistik kring större möten och rumsfördelning, till beställningar och posthantering. Du stöder kontorschefen med planering av möten och skriver protokoll vid ledningsmöten.

Vem är du?
Som person är du positiv med ett starkt driv och får saker att hända. Du är lösningsinriktad och ser problem som utmaningar snarare än hinder. Du trivs med ansvar och arbetar strukturerat och noggrant. Du tycker om att arbeta ihop med andra människor och har inga problem att hantera många parallella ärenden samtidigt. Du gillar ett högt tempo och i pressade situationer behåller du ditt lugn och agerar stabilt och professionellt. Du är duktig på att kommunicera och kan förmedla dina kunskaper och idéer på ett pedagogiskt sätt.

Kvalifikationer
Utbildningskrav:
Gymnasium med inriktning mot ekonomi, samhällsvetenskap eller teknik.

Erfarenhet av:
  • Sekreterartjänst med egna ansvarsområden
  • Administrativt stöd till ledningsgrupp
  • Planering av seminarier/konferenser eller liknande
Övriga egenskaper:

* God förmåga att uttrycka sig väl i både tal och skrift i svenska

Meriterande
  • Universitets-, högskoleutbildning eller motsvarande
  • Erfarenhet av arbete inom Försvarsmakten
  • Erfarenhet av IT-/IH-verksamhet
  • Språkkunskaper i engelska
  • Förändringsarbete
Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där du dagligen bidrar till Sveriges säkerhet. Genom kontinuerlig kompetensutveckling får du goda möjligheter att utveckla dig själv och dina expertkunskaper. Vi erbjuder friskvård som inkluderar träning på arbetstid. Vi tillämpar också flextid.

Övrigt
Vid urvalet kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten är placerad i Stockholm och är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Fördjupad säkerhets- och lämplighetsprövning kommer att genomföras på slutkandidat .

Upplysningar
Frågor om rekryteringsprocessen mailas till hkv-rekrytering-must@mil.se

Fackliga representanter
SACO/Försvar: Anders Markow, OFR/O: Roger Ericsson. Samtliga nås via växeln
08-788 75 00.

Sista datum för ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2020-01-02.

Din ansökan ska innehålla CV och ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. Urval sker löpande.

Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. MUST bedriver försvarsunderrättelseverksamhet till stöd för svensk utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik och kartlägger yttre hot mot Sverige. MUST bedriver även militär säkerhetstjänst för att skydda Försvarsmaktens värden och har ansvar för totalförsvarets signalskydd. MUST är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för nationen angelägna arbetsuppgifter. I organisationen arbetar civila som är experter inom olika områden (t.ex. statsvetare, ekonomer, tekniker, matematiker, HR-specialister) och officerare.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga