FCG · Publicerad Idag 09:00

Vi vill ha dig med på vår resa!

Efterfrågan på FCG:s tjänster inom avancerad analys/statistisk modellering är starkt växande. Vi är specialiserade på att hjälpa finansiella och transaktionsintensiva bolag med morgondagens beslutsfattande, det vill säga hur de kan använda de ständigt växande informationsströmmarna för att fatta optimala affärsbeslut. Vår kunskap kring datadrivet beslutsfattande används genom hela kundens affärsprocess: från analys av nya kunder/prospektering till datadriven verksamhetsoptimering och olika typer av riskberäkningar.

Vi söker nu framtidens analytiska stjärnor som med engagemang och kraft vill vara med oss på FCG i vår fortsatta tillväxtresa. Du som hela tiden vill utvecklas och som aldrig slutar vara nyfiken. Du som vill vara en del av vårt lag där det finns en enorm kunskap och erfarenhet, som vi vill dela med oss av. Till varandra. Till våra kunder.

I ditt arbete som konsult kommer du bland annat hos kunder arbeta med:

·
Bidra med nya
affärsmöjligheter och effektivisering av företagens datadrivna affärsbeslutsprocesser, innefattande bland annat pris-, limitsättning och riskaptit/potential

·
Datadriven
analys i syfte att optimera kundlojalitet genom kundlivscykeln

·
Utveckling av
modeller för beräkning av bl.a. kreditrisker, marknadsrisker och likviditetsrisker

·
Projektdeltagande/-ledning
i optimeringsprojekt eller andra projekt där matematisk/statistisk spetskompetens behövs

Om dig

För oss är det viktigt att du är rätt person, du ska vilja vara med på vår tillväxtresa och du ska brinna för kvantitativ analys. Vi söker dig som är nyutexaminerad som civilingenjör eller som har annan relevant akademisk utbildning, till exempel inom matematik/statistik. Kunskap och erfarenhet från program som SAS, Matlab, R, Phyton med flera är meriterande. Du kan också ha några års erfarenhet av statistiskt/matematiskt arbete inom högtransaktionsintensiva branscher, så som bank, finans, försäkring, telekom, spelbolag eller liknade.

Akademiska meriter är inte allt för oss på FCG. Vi lägger stor vikt vid personlighet och faktorer som integritet, ödmjukhet, engagemang och samarbetsförmåga. Du vill arbeta i en konsultdriven miljö där lagkänsla och teamkänsla är i fokus. Du brinner självklart för att skapa värde för kund.

På FCG

Vi på FCG är måna om varandra. Vi investerar i allas utveckling och välmående. Vi värdesätter engagemang och eget driv. Med våra specialistkunskaper ser vi till att vår rådgivning fungerar i praktiken och att den alltid leder till konkret affärsnytta. I samarbetet med kunden tar vi som konsulter en stödjande roll, men viktigast av allt är att vi vågar utmana och inspirera!

Är du den vi söker?

Ansökan sker genom att du går in på vår hemsida www.fcg.se och klickar dig vidare till fliken karriär. Där hittar du en länk till ansökningsdokumentet. Vänta inte om du är säker på din sak. Vi gör urval och intervjuar kandidater löpande och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Har du ytterligare frågor kan du kontakta Anna Flodby via anna.flodby@fcg.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är specialisterna inom riskhantering, finansiell juridik och affärsstyrning.
Nu bygger vi även upp vår verksamhet inom Customer Insight/Analytics. Vi finns i Sverige, Norge och Danmark och har sedan starten 2008 byggt upp en verksamhet med omkring 100 specialister inom juridik, finansiell ekonomi, redovisning, matematik och aktuarier. FCG har kunder inom alla segment och storlekar som står under Finansinspektionens tillsyn och vi hjälper även företag inom andra industrier som möter en reglering eller ser nyttan av en god företagsstyrning samt hantering av kredit-, finans- och riskfrågor.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från FCG tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga