FInserve · Publicerad 23 nov 2021

Administratör inom kapitalförvaltning, fondadministration och finansiella instrument till uppdrag hos Finserve i Stockholm!

Har du erfarenhet från den finansiella sektorn och vill utvecklas vidare inom fondadministration? Just nu söker vi en självgående fondadministratör till ett kortare uppdrag med start omgående till Finserve i Stockholm. Som fondadministratör arbetar du med löpande administration, riskkontroller, värdering, NAV-sättning och andelsägarregister.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som fondadministratör hos Finserve erbjuds du en bred och utvecklande roll inom fondadministration. Du blir en del av ett företag inom fondförvaltning som erbjuder innovativa fonder och produkter som har en tydlig efterfrågan hos marknaden hos kunder och kapitalförvaltare.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ansvara för administration av fonder samt portföljförvaltning.
  • Boka, kontrollera och uppdatera fondernas portföljer och dess underliggande instrument.
  • Värdering och NAV-sättning av UCITS-fonder samt värderingsunderför för AIF-fonder.
  • Riskkontroll i linje 1.
  • Hantering av andelsägarregister samt KYC, AML & onboarding.
  • Rapportering och kontakt med förvaringsinstitut, distributörer och regulatorisk myndighet.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos TNG och arbetar ute hos Finserve. Uppdraget är på 2-3 månader med möjlighet till förlängning, med start omgående. Din arbetsplats är Finserves trevliga lokaler i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För rollen som fondadministratör söker vi dig som arbetat i en liknande roll med administrering av fonder och värdepapper. Du har erfarenhet av följande:
  • Fondadministration innefattande bokning, hantering av instrument, värdering och avsättning.
  • Instrument- och portföljhantering samt andelsägarregister.
  • Finansiella instrument, fonder och förvaltning.
  • Excel.
Som person är du prestigelös, positiv och nyfiken. Du trivs att arbeta i en varierande roll i en föränderlig verksamhet. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att snabbt komma in i arbetet.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga