FMV · Publicerad 25 juni

Har du några års erfarenhet som digital tryckare? Har du goda kunskaper i grafiska program? Är du kreativ och tycker om att arbeta varierat? Då är detta en rolig utmaning för dig!

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att tillhöra grafisk produktion som är en sektion inom serviceenheten, med ca 150 medarbetare runtom i landet. Tjänsten är tillsvidare med tillsättning snarast eller enligt överenskommelse.

Ditt arbete som digital tryckare
Som digital tryckare arbetar du med förarbetet innan tryck, så som hantering av olika filformat, sammanställning och utskjutning. Du har hand om bearbetning av PDF:er i Acrobat med tillhörande verktyg för att möjliggöra tryck. I arbetsuppgifterna ingår det digitaltryck med tillkommande uppgifter såsom val av material efterbehandling och paketering.

Våra förväntningar på dig
Du har lägst treårig gymnasieutbildning med erfarenhet av grafisk produktion samt erfarenhet av digitalt tryck. För att klara detta jobb krävs det goda kunskaper i program såsom adobe CC, Officepaketet samt kunskaper om storformat. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har som lägst körkortsbehörighet B.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad samt tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och ser till att goda resultat blir uppnådda.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida under lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Gerard Woll-SEKO, Jan-Olof Olsson - OFR-S, Stefan Hållander- SACO. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta Peter Englund på telefon 070-918 39 61.

Sista ansökningsdag är 2018-07-23.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 juli
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Publicering

Inga fler liknande jobb tillgängliga