FMV · Publicerad 16 juli

Har du erfarenhet av projektadministration, gärna i ett internationellt sammanhang? Gillar du att ta eget ansvar och arbeta i ett målfokuserat team tillsammans med andra? Då är detta en spännande tjänst för dig!

Inom FMV ansvarar det strategiska programmet GRIPEN för all verksamhet som rör JAS 39 Gripen, både för Försvarsmakten och för våra exportkunders räkning. Vi söker nu en projektadministratör till våra projekt i exportverksamheten.

Jobbet
I arbetsuppgifterna ingår att bl.a. hantera projektets dokumentation, stötta projektledare och controller i deras dagliga arbete med planering, uppföljning och upphandlingsarbeten satm att samordna och stödja vid besök och resor. Andra projektrelaterade arbetsuppgifter förekommer också t.ex. hantering av krypteringsutrustning.

Du
Du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens förvärvat på annat sätt inom ett för tjänsten relevant område t.ex. projektledning eller internationellt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektarbete och internationellt samarbete samt att du har erfarenhet av att ha arbetat i administrativa IT-system för t.ex. dokumenthantering och upphandling. Har du erfarenhet av administrativt arbete och stödsystem inom FMV eller närliggande myndigheter är det meriterande. Du skall ha god kunskap och erfarenhet av att använda generella programvaror som t.ex. MS Office. Erfarenhet från arbete med krypteringsutrustning, möte- och eventplanering samt upphandling är meriterande.

Vi
Du kommer arbeta i flera projektgrupper och behöver vara drivande, ta ansvar och egna initiativ för att lösa dina arbetsuppgifter. Du skall ha god förmåga att analysera, planera och strukturera arbetet. Som person är du serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra.

För att fungera bra i tjänsten behöver du arbeta kundfokuserat. Du kommer delvis arbeta i internationella miljöer och arbetsgrupper där du representerar FMV vilket ställer extra krav på personlig mognad, integritet och kulturell medvetenhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Arbetet kräver att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Resor inom och utanför Sverige förekommer. Tjänstgöringsort är Stockholm.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg.

Våra fackliga företrädare är Göran Bergstrand (Saco-S), Ola Fransson (OFR/S/Försvarsförbundet), Göran Mattsson (OFR/O) och Peter Z Andersson (SEKO). Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV:s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta David Helenius-Bylander på telefon 08-782 40 00.

Sista ansökningsdag är 2018-08-26.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga