Falck Ambulans AB · Publicerad 7 dec

Till Falck Ambulans söker vi nu en Rekryteringskoordinator! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid och som pågår till och med juni 2019. Uppdraget startar omgående. I denna roll kommer du att sitta i nya fräscha lokaler på S:t Eriksplan i Stockholm.

Ditt uppdrag
I rollen som rekryteringskoordinator kommer du att arbeta på en av stationerna där Ambulansen håller till. Du får arbeta i en trevlig miljö där det är högt i tak med kompetenta kollegor. Du kommer vara med och bidra till att fler sjuksköterskor vill arbeta inom Ambulanskåren som har en viktigt uppgift i sin vardag, rädda liv och säkerställa en bra vård i Ambulansen!

Dina arbetsuppgifter:
  • Driva rekryteringen av Sjuksköterskor som ska arbeta i Ambulansen. Du samarbetar med flera vårdrekryteringsbolag som levererar profiler på sjuksköterskor som du förmedlar vidare till enhetschefer på stationerna.
  • Säkerställa att kandidater som söker till Ambulansen är anställningsbara genom telefonintervju, referenstagning samt bakgrundskontroll via; Transportstyrelsen, Socialstyrelsen och IVO.
  • Driva och genomföra olika Employer Brandingaktiviteter samt arbeta med attraktion. Här får du vara ansvarig för Ambulansens Facebook och Instagram och även vara en kreatör när det gäller filmer samt annonser. Du närvarar även på mässor och är med och driver, planerar samt genomför arbetsmarknadsaktiviteter och event.
Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat i en koordinerande roll tidigare, gärna med rekrytering/bemanning eller HR-administration. Du är ansvarsfull och administrativt lagd och du trivs i en koordinerande roll. Som person är du en positiv och självgående problemlösare som trivs och motiveras av att arbeta i en föränderlig miljö där ad-hoc uppgifter är vanligt förekommande. Du har god prioriteringsförmåga och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet.

Om Falck
Falck är ett globalt företag som har verksamhet i 45 länder på alla kontinenter. I och med det nya avtal som träder i kraft i Stockholm från 31 januari 2019 blir Falck Ambulans störst i Stockholmsområdet. Falck Ambulans bedriver även ambulansverksamhet i Östergötland, Västerbotten och på Gotland. Falck Ambulans vision är att med hög kompetens och hög medicinsk kvalitet vara ledande inom svensk ambulanssjukvård.

Utöver ambulansverksamheten, bedriver Falck i Sverige även räddningstjänst, vägassistans, läkarbilar, liggande sjuktransport och laboratorietransporter. Inom Falck koncernen ingår även Previa AB som är ledande inom företagshälsovård i Skandinavien.

När du blir en av oss
Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord - Passion, Kvalitet och Tillväxt - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant - vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten. Under 2018 är vi bland annat guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden. Vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se, och Paola Banegas (paola.banegas@wise.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering