Fastighets AB Balder · Publicerad 16 jan

Balder fortsätter att växa och utvecklas och gör nu en fortsättning på vår satsning med att bygga en driftorganisation som fortsätter arbetet med att utveckla våra fastigheter. Är du teknikintresserad och vill arbeta på ett bolag där det ständigt händer nya saker? Sök då tjänsten som drifttekniker hos Balder!

Arbetsuppgifter
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
  • Ansvara för driftoptimering av värme, ventilations- och kylanläggningar i våra fastigheter som innefattar både bostäder samt kommersiella lokaler.
  • Felavhjälpande och förebyggande drift- och underhållsarbete samt framtagande av förbättrings- och åtgärdsförslag.
  • Bistå driftansvarig vid underhållsplanering och löpande kontakt med entreprenörer och kunder samt kontroll av entreprenörers arbeten.
  • Aktivt arbeta med energiarbete och medföljande energiuppföljning.
Du välkomnas till vårat förvaltningskontor i Stockholm och rapporterar till Driftansvarig.

Din profil
Vi söker dig med relevant utbildning inom drift och underhåll eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är van att arbeta självständigt och är en utåtriktad person med förmåga att se kundens behov. Kunskaper av något slag inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik är nödvändigt.

Du kommer att vara vårt ansikte utåt genom att dagligen synas och finnas till hands för våra kunder. Som person är du pålitlig, engagerad, strukturerad och har en god samarbetsförmåga både med kunder och med kollegor. Du är enkel att förstå och kommunicerar på ett lyhört och ödmjukt sätt. Om du saknar viss erfarenhet inom något område behöver du ha en öppen och positiv inställning till ny kunskap samt lätt för att lära. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

För följande tjänst behöver du ha B-körkort och god datorvana.

Ansökan
Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 7 februari 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739 – 23 07 86.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Du kommer vara med och påverka såväl din roll och din egen utveckling som vårt arbete i regionen och som medarbetare hos oss möter du en platt organisation med korta beslutsvägar i stort och smått. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som har en stark vilja att utvecklas tillsammans med verksamheten. Hos Balder finns goda möjligheter att hitta nya utmaningar och kompetensutveckling. För oss är det en viktig del av trivsel och god arbetsmiljö att varje medarbetare är delaktig i sin egen utveckling och att alla känner ett ansvar för allas vår trivsel.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga