Finance Recruitment · Publicerad 10 feb 2020

Vill du arbeta affärsnära och vara med och utveckla controllerfunktionen i ett dynamiskt tillväxtföretag? Har du samlat på dig spännande erfarenheter i ditt arbete som Business Controller och är redo att bidra med din kompetens och skapa värde för verksamheten? Då kan Hitta.se ha tjänsten för dig!

Om tjänsten
Hitta.se är ett ledande sökföretag för privatpersoner och företag i Sverige med ca 200 medarbetare. Till huvudkontoret i Stockholm söker man nu en affärsmässig och analytisk Business Controller som vill vara med skapa värde och utveckla controllerfunktionen i nära samarbete med CFO och övriga verksamheten. Rollen rapporterar direkt till CFO och är placerad på Hitta.se:s moderna huvudkontor vid Norrtull.

I arbetet ingår:
 • Löpande analys och uppföljning av den operativa verksamheten utifrån budget och nyckeltal
 • Budget- och prognosarbete
 • Räkna på Business cases
 • Managementrapportering
 • Affärsstöd vid förvärv
 • Löpande utveckling av processer
Profil
 • Högskoleutbildning i ekonomi
 • 3-5 års erfarenhet som Business Controller - meriterande om du har erfarenhet från tillväxt- eller säljbolag
 • Meriterande med bakgrund från Financial Due Diligence eller Management Consulting
 • Mycket goda kunskaper i Excel och vana av BI-system
 • Flytande kunskaper i engelska och svenska, såväl i tal som skrift
För att lyckas i rollen har du påvisad stark analytisk förmåga och drivs av att arbeta nära affären och skapa värde för verksamheten. Du har vana att driva ditt arbete självständigt och god förmåga att arbeta proaktivt och innovativt. Du är kommunikativ i din roll och van att knyta kontakter i organisationen. Prestigen lägger du åt sidan till förmån för teamet och verksamhetens bästa. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Att jobba på Hitta.se
På Hitta.se får du arbeta på ett företag som strävar efter att bygga en arbetsmiljö där människor är glada, produktiva och har ett bra samspel. I rollen som Business Controller får du chansen att påverka och ta ägandeskap för många delar i ditt arbete. Du får arbeta i ett värderingsstyrt bolag med egenskaper som entreprenörskap, transparens, ödmjukhet och egna initiativ som ledord.

Hitta.se värdesätter god balans mellan arbets- och privatliv och erbjuder digitala möjligheter som öppnar upp för flexibilitet i vardagen. De anordnar även måndagsfrukostar, after works, träningspass och andra sociala event för att du som medarbetare ska trivas och må bra på Hitta.se.

Ansökan och information:
Låter detta intressant för dig? Välkommen med din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar Hitta.se med Finance Recruitment. Ansök via www.financerecruitment.se. För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Maria.Hyden.ohm@financerecruitment.se.

Sökord: Business Control, Controller, Ekonom, Ekonomi, Stockholm, Ekonomistyrning, Verksamhetscontroller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Hitta.se är Sveriges lokala marknadsplats som erbjuder tjänster för att enkelt och snabbt hitta relevant information om företag, personer och platser. Samtidigt tillhandahåller vi våra företagskunder en bred portfölj av innovativa tjänster och produkter som förenklar vardagen, attraherar kunder och ökar försäljningen.
Hitta.se grundades 2004 och har idag cirka 200 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, samt lokala filialer i 14 olika städer runt om i Sverige. Hitta.se är etablerat som en av Sveriges absolut största sajter med en räckvidd på över 4 miljoner unika personer per vecka. Huvudägare är Londonbaserade investmentbolaget Sprints Capital Management. Sprints Capital Management är inriktade på investeringar i ledande europeiska onlinebolag. I gruppen driver vi utöver hitta.se även bokadirekt.se och proffs.se;

Bokadirekt är snabbaste vägen till skönhet och hälsa. Vi hjälper närmare 13,000 specialister inom skönhet och hälsa, med en samlad årlig omsättning om drygt fem miljarder, med bokning, betalning och marknadsföring på nätet och i appar.

Proffs.se samlar och hittar proffs till projekt inom 150+ branscher, allt från fotografer och discjockeys till golv- och takläggare. Vi förmedlar därmed uppdrag till tjänsteföretag, samtidigt som vi förenklar för uppdragsgivare sökandet efter proffs till sina projekt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga