Finance Recruitment · Publicerad 22 aug

Vi söker för Baker Tilly Stockholms räkning en erfaren revisor med driv och personligt engagemang. I rollen kommer du bland annat leda revisionen av dina kunder samtidigt som du har ett affärsmässigt förhållandesätt till dina uppdrag med syfte att hjälpa kunderna att bli lönsamma. Du kommer exponeras mot bolag av varierande storlek i olika branscher vilket ställer krav på att du är trygg i att hantera flera bollar i luften och har god samarbetsförmåga. Du kommer ingå i ett team om 12 revisorer och rollen är placerad i trevliga lokaler med goda kommunikationer centralt i Stockholm.

Kravprofil
  • Relevant utbildning från universitet eller högskola
  • 2-5 års erfarenhet av revison
  • Service- och kundfokus
  • Du är social och lösningsorienterad med ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete
Du erbjuds

En utvecklande roll i en nytänkande organisation med en arbetsmiljö som präglas av högt i tak och kamratskap. Baker Tilly tillämpar flexibla arbetstider med frihet under ansvar samt erbjuder konkurrenskraftiga förmåner med en skräddarsydd karriärsutvecklingsplan. Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid kandidatens personlighet.

Om bolaget
Baker Tilly Stockholm ingår i nätverket Baker Tilly Sverige som har 600 anställda vid ca 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Servicekänsla och personligt engagemang gentemot våra kunder är Baker Tillys signum. Vad som särskiljer oss är hur vi kopplar samman vår lokala närvaro med resurserna i det världsomspännande nätverket i Baker Tilly International. Baker Tilly Stockholm ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en global organisation. Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via "ansök- knappen" på www.talentrecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jacob
Gajland på jacob.gajland@talentrecruitment.se för att få veta mer om tjänsten.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Finance Recruitment har tillsammans över 20 års erfarenhet av rekrytering från Stockholm och London. Genom att engagera oss i våra kunders behov och våra kandidaters önskemål matchar vi kravprofil med rätt kompetens. Vi tror på specialisering och fokuserar enbart på roller inom ekonomi, bank och finans för att säkerställa en kvalitativ leverans. Vi sköter hela rekryteringsprocessen från start till slut och du som kund kan känna dig trygg i att du har en kontaktperson genom hela processen så att ingen relevant information går förlorad. Vi tillhandahåller konsultuppdrag och rekryteringstjänster, vi har idag ett etablerat nätverk med Sveriges bästa ekonomer. www.financerecruitment.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Revision

Inga fler liknande jobb tillgängliga