Finance Recruitment · Publicerad 8 feb 2021

Financial Controller till Capgemini

Är du redovisningsekonom och vill jobba inom ett internationellt bolag som Financial Controller?

Capgemini är en av världens största och ledande leverantörer inom konsult, teknik och outsourcingtjänster med fler än 200 000 anställda i över 40 olika länder. I Norden har Capgemini totalt 9 bolag med en respektive ansvarig Finance Manager. Sverige är den största enheten i Norden.

I rollen som Financial Controller kommer du att ansvara för Capgemini Sverige tillsammans med Finance Manager. I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
 • Avstämning och analys vid månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Behjälplig vid månatlig rapportering till Capgemini Group (IFRS)
 • Kontakt vid redovisningsfrågor
 • Cash Management
 • Bankbetalningar
 • Skatt- och momshantering
 • Koordinera Internal Audit
 • Medverka aktivt med att utveckla processer, verktyg och arbetsmetoder
Din Profil

Vi söker dig som har en akademisk examen och har ca 2-5 års erfarenhet från redovisning. Vi ser att du har erfarenhet av K3 och det är meriterande om du tidigare arbetat inom en internationell koncern och en bakgrund inom revision. Goda kunskaper i engelska är väsentligt då stor del av kommunikationen och all rapportering sker på engelska. Vi söker dig som har en god kommunikationsförmåga med hög integritet och stort driv.

Som person har du lätt för att samarbeta och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs i en föränderlig miljö och motiveras av att skapa struktur, ordning och reda. Du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Vi ser även att du triggas av redovisningsfrågor och ser möjliga lösningar.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar vi med Finance Recruitment. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Senast önskvärd start är april 2021. Har du frågor eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Kaaling, anna.kaaling@financerecruitment.se

Mer om Capgemini:

A global leader in consulting, technology services and digital transformation, Capgemini is at the forefront of innovation to address the entire breadth of clients' opportunities in the evolving world of cloud, digital and platforms. Building on its strong 50-year heritage and deep industry-specific expertise, Capgemini enables organizations to realize their business ambitions through an array of services from strategy to operations. Capgemini is driven by the conviction that the business value of technology comes from and through people. It is a multicultural company of over 200,000 team members in more than 40 countries. The Group reported 2018 global revenues of EUR 13.2 billion.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Finance Recruitment grundades 2014 av fyra seniora rekryteringskonsulter med en tanke - att bli det självklara valet vid rekryterings- och interimstillsättningar inom ekonomi, bank och finans i Stockholm. Genom att uteslutande arbeta med tjänster inom dessa områden kan vi kalla oss specialister vilket har medfört att vi fått våra kunders fulla förtroende.

Varje rekrytering är unik. För att kunna leverera bäst värde till våra kunder och kandidater har vi valt att dela upp vår organisation i fyra fokusområden:
 • Ekonomi och redovisning
 • Chefer och specialister
 • Bank, finans och försäkring
 • Interimskonsulter
Med marknadens starkaste nätverk och ett tydligt fokus inom vårt specialistområde har vi erfarenheten och kunskapen som krävs för att säkerställa att rätt kandidat tillsätts rätt uppdrag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 mars 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga