Fitness24Seven · Publicerad 3 mars

Fitness24Seven söker en Operating Manager / driftansvarig i Stockholm. Läs mer här!

Som driftansvarig / Operating Manager ansvarar du över att säkra all teknisk drift på Fitness24Sevens gymanläggningar i Stockholm. Trivs du att arbeta brett inom drift och vill utveckla gymmen till att erbjuda en säker och inspirerande träning för våra medlemmar? Har du dessutom ett intresse för träning och hälsa? Då kan du vara den vi söker - varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba på Sveriges absolut snabbast växande gymkedja. Som Operating Manager / driftansvarig får du chansen att jobba i en bred och varierande roll där du självständigt koordinerar uppkomna driftproblem och kvalitetsbrister på gymanläggningarna. Du erbjuds en bred spindel-i-nätet-roll där du har stort ansvar och många kontaktytor.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Operating Manager / driftansvarig kommer du bland annat:
 • ansvara för att säkra all teknisk drift på Fitness24Sevens gymanläggningar
 • åtgärda kvalitetsbrister och driftproblem, exempelvis vid inpassering, skadegörelse, slitage och VVS
 • daglig kontakt med leverantörer och samarbetspartners
 • föreslå förbättringar på anläggningarna
 • hantera inköp offerter och investeringar
 • sköta kringliggande administration och kontakt med Fitness24Sevens anläggningsansvariga
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är på heltid (kontorstid) och du kommer ha din bas på kontoret i Kista. Resor kan förekomma i tjänsten då du exempelvis besöker anläggningarna i Stockholm / Region Öst, du kommer få tillgång till tjänstebil. Tjänsten förväntas starta enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som Operating Manager / driftansvarig på Fitness24Sevens ser vi att du:
 • har erfarenhet av teknisk drift och god förståelse för lokalunderhåll
 • har erfarenhet av offerthantering och förhandling
 • är du dessutom utbildad inom fastighetsförvaltning, bygg, VVS, energikonsult eller annat liknande är det ett stort plus!
Som person ser vi att du:
 • är kommunikativ och behärskar svenska och engelska i tal och skrift (då du kommer ha externa kontaktytor med bland annat leverantörer)
 • är initiativrik, lösningsorienterad och självgående
 • har körkort
Låter det här som en intressant tjänst? Sök idag!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
TNG Tech

Inga fler liknande jobb tillgängliga