Flanders Investment & Trade · Publicerad 23 sept

Är du en självgående och servicesinnad informationssökare? Se hit!

Vi söker för vår kunds räkning en Trade-assistent som kommer att hjälpa belgiska bolag att ta steget in på den svenska marknaden genom att besvara inkommande förfrågningar från belgiska bolag.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag som förväntas tillträdas omgående. Du kommer att arbeta som konsult via Poolia under en period om tre till sex månader. Vår kund sitter i trevliga lokaler i den Belgiska ambassaden.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Hos Flanders Investment & Trade kommer du att arbeta mot belgiska bolag. Du kommer att hjälpa belgiska bolag att ta steget in på den svenska marknaden genom att besvara inkommande förfrågningar från belgiska bolag via mail. Dessa förfrågningar kan gälla allt som har med den svenska marknaden att göra, exempelvis förfrågningar om konkurrerande verksamhet eller prisuppgifter på svenska produkter. Dina arbetsuppgifter kommer därför innefatta:
  • Översättning och tolkning av förfrågningar
  • Självständig informationssökning och analys via internet och telefon
  • Kommunikation med relevanta aktörer på den svenska marknaden
  • Sammanställning av rapporter i Word och Excel.
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har sinne för affärer och som har förmågan att självständigt söka information via internet. Utöver detta har du:
  • Erfarenhet av sökmotorer så som Google och Kompass
  • God kommunikativ förmåga på engelska och svenska
  • Förmågan att själv kunna bedöma vilken information som är relevant eller ej
  • Goda kunskaper inom Office-paketet
Du har med fördel arbetat med kundsupport tidigare och förmågan att ge personlig service. Meriterade om du har arbetat i en liknande roll tidigare samt om du talar holländska. Som person är du driven, analytisk, självständig och kommunikativ.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Flanders Investment & Trade is the government agency promoting sustainable international business, in the interest of both Flanders-based companies and overseas enterprises.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 sept
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Rekryteringen hanteras av
Poolia